Keď si bloknem na snape niekoho... on vidí moje snapy?
A nedá sa na snape nadstaviť na určitých ľudí, aby mi neukazovalo jeho my story, ale zas aby jemu moje áno. Neviem či chápete
Ja tomu nechapem, poznam par ludi, ktori bez hanbi dokazu poslat nejaku "kravinku" na tom snapchate a spoliehaju sa, ze to do par sekund zmizne.. Ako keby neratali s tym, ze tie mobili dokazu screenovat obrazovku.. ja podrzim na iphone zvuk+ stredove tlacitko a mam screen a ups.. Asi som uz stary, ale nechapem tymto trendom.
@6q66 to je tak ako ked nerobis videohovory cez messenger, ale radsej cez skype, na snapchate rozposles fotku viacerym, s tym ze nemusia na nu reagovat, lebo je to tak zauzivane.. na facebooku by to bolo divne
@matthewp vyskúšala som to na kamoške že som si ju zmazala z priatelov pridala som niečo na my story a povedala som jej že nech ide kuknut či jej to ukazuje. A neukazovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov