To lahko zistis podla ceny... ak ten board stoji 100 alebo pod 100 euro tak je to shit a do toho by som neinvestoval... Ked uz board tak poriadny a teda cena tak okolo 200 euro (samozrejme ze noy bez akcie a podobne). To je zhruba cena kde sa pohybuju dobre snowboardy (pre zaciatocnikov a pokrocilych). Cize taku zakladnu celu vybavu zozenies tak do 4 stoviek. Pokial ides "pro" tak samozrejme ovela viac.
Navyse hovorim ceny co su v BA, inde mozu byt lacnejsie ale ja sa kvoli bordu nebudem trepat do hornej dolnej aby som si ho pozrel atp. Okrem toho sa daju zohnat aj velmi kvalitne pouzivane boardy za zlomok ceny, myslim ze ja som kdesi nasiel burtona za asi 300 eur ci tak nejak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
...ale rada by som tú radu
Navyse hovorim ceny co su v BA, inde mozu byt lacnejsie ale ja sa kvoli bordu nebudem trepat do hornej dolnej aby som si ho pozrel atp. Okrem toho sa daju zohnat aj velmi kvalitne pouzivane boardy za zlomok ceny, myslim ze ja som kdesi nasiel burtona za asi 300 eur ci tak nejak.