Skôr v náznakoch. Že, napríklad, sa mi sníva že niekto niečo hovorí (a po zobudení si to aj tak nepamätám) a potom to tá osoba povie. Je to niečo ako deja-vú.
mne sa pri snoch zobrazuje skôr môj psychický stav
ne,ale stava sa mi,že dosnívavam svoj den...proste niečo prebehlo a ja som snivala o tom ako sa to cele inak skoncilo..ptm mam obcas zmatok,ci to tak bolo
moja kamarátka mi povedala, že jej sa sny plnia do roka a do dňa... v siedmom ročníku mi povedala, že sa jej snívalo, že som tehotná. Takže teraz by som teoreticky mala mať štvorročné dieťa.
je to hovadina, ale stalo sa mi to... a dokonca sa to snívalo v jednu noc ďalším dvom spolužiačkam... bolo to o tom, že naša triedna učiteľka, ktorá bola na materskej prišla do školy... no a ona fakt prišla
@Nestrachujsa mne sa dnes snívalo ráno, že som jedla kuracie stehienka a keď som išla z plavárne tak som si v KFC kúpila celý kýbel kuracích stehienok
Sorry za cinizmus
Teraz také asi čo si skôr chcela počuť. Stalo sa mi, že sa mi snívalo, že som držala za ruku priateľa (ešte predtým než sme spolu začali chodiť) a naozaj sa to splnilo o 3 mesiace neskôr
mne sa minule snivalo, ze som vymenila skolitela mojej bakalarky, a zobudila som sa cela stastna a uz som sa sla radovat so vsetkymi, ked som si uvedomila, ze je to len sen
no mne sa nastastie nesplnili.. a a ni nechcem minule sa mi snivalo ze zomrela kamarátka potom stále s bývalým a nakoniec ze som kamoske nabúrala auto a musela som jej strasne vela penazi zaplatit..:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mne sa pri snoch zobrazuje skôr môj psychický stav
Sorry za cinizmus
Teraz také asi čo si skôr chcela počuť. Stalo sa mi, že sa mi snívalo, že som držala za ruku priateľa (ešte predtým než sme spolu začali chodiť) a naozaj sa to splnilo o 3 mesiace neskôr
mne to s tým priatelom sa tiez stalo!