Potrebovala by som poradiť tému na SOČ-ku. Teda stredoškolskú odbornú činnosť... Neviem si s tým rady... Naozaj neviem, o čom by som tak mala písať vopred ďakujem za všetky vaše cenné rady
@chiflada cha! tam máš. fakt chobotina verím, že to muselo byť náročne, ale snád aspon kúsok zaujímave @murko bifidus rád dopomohol, a aj by is to rád prečítal
cokolvek co ta zaujima,daku anketu sprav,vyskum o niecom co ti je blizke.
Mozes sa inspirovat aj nejakymi anketami co su tu a mas rovno vyskum za sebou,uz iba teoreticku omacku a hotovo.
ja som mala o EÚ téma ako sviňa veľká nadlhšia najhrubšia sočka z triedy ale profka ma maximálne vytočila ked na nu zautocila stym ze vsetko je stiahnute z internetu ziadna vlastna praca a este sme sa podpisali pod cestne vyhlasenie....no krava je to.celu socku som pisala rukou malovala grafy obrazky kraviny a prekladala so spoluziackou brozury z anglictiny co sme dovlielli z bruselu a ked som uz bola na nejakej 20tej strane tak mi 12 stran neulozilo vymazalo tak som to robila od znova v pondelok uvidim co z nej dostaneme no ja jej ukazem ak horsie ako2 a aj tu 2 budem trpko znasat ale drzim palce
Toto o čom tu VAČŠINA hovoríte, je skôr asi projekt SOČ, ktorý sa robí v 3.ročníku a je neporovnateľný so SOČkou ako takou. Minulý rok som robil sočku z odboru Ekonomika a riadenie o Podhájskej - t.j. z cestovného ruchu a tento rok robím druhú v odbore, kde sú právne vedy. A práca je o INTERUPCII a myslím, že je na celoslovenské kolo, ale to uvidíme. Bude obsahovať asi 70 grafov a spolu veľa veľa strán, dve prezentácie a neskutočné množstvo práce, čo to dalo, keďže som musel podrobne rozanalyzovať skoro 200 dotazníkov od študentov... Takže o tomto je SOČka.. a len tak pre info, kto robí ten projekt SOČ, tak ten som robil o literatúre duševne chorej slovenskej poetky Ruženy Šípkovej (schizofreničky, ktorej básne sú svojské a majú veľa čo do seba)..čawte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no poradím skôr vyber nejakú tému, ku ktorej sú informácie dostupné na internete
napríklad da vinci alebo niečo podobné
ja som si vybrala psychológiu čo je riadna chobotina lebo som musela prečítať kopce kníh a aj tak som tam toho veľa nenašla
@murko bifidus rád dopomohol, a aj by is to rád prečítal
Mozes sa inspirovat aj nejakymi anketami co su tu a mas rovno vyskum za sebou,uz iba teoreticku omacku a hotovo.
@chiflada aj tak rozumiem