Studuje niekto tento odbor? beru tam totiz bez primaciek a neviem ci mam sancu sa tam dostat, znamky nemam najlepsie a v podmienkach prijatia som sa vpodstate nic nedozvedela len viem, ze sa uprednostnuje maturita z AJ B2 ale to ide tento rok kazdy skoro,
to je taky odbor, prepac, ale to si vo volnom case citaj literaturu ale nie prosim ta toto studovat. To uz rovno si chod vystudovat rozpravky pre deticky.
ja som sa ale nikoho nepytala ze preco by som to nemala studovat, nechapem naco taky clovek na to zareaguje...kazdeho bavi nieco ine a je kazdeho osobna vec kam chce ist, na to som sa fakt nepytala a nezaujima ma to...no a otazku som zle polozila, to ano, ja len ze ci to tu studuje niekto a ci je o to velky zaujem a ludia, ktori tam chodia ci na strednej "excelovali" alebo boli priemerni...a este k tomu uplatneniu, myslim, ze aj tak drviva vacsina nepracuje v oblasti, ktoru vystudovala...pozri pravnikov, je ich milion tristo a su uplne zbytocni a myslia si, ze aki su oni dolezity no a k tomu uplatneniu, vsetko je to na stranke FSEV UK
presne toto je dnešný problém. veľa ľudí ide študovať veci sociálneho charakteru aby mali Bc. a je jedno z čoho (nehovorím, že všetci) a je jedno či ich to baví alebo nie. a potom ostatní, ktorí sa o to fakt zaujímajú a bavilo by ich to, sa musia pobiť o miesto na škole. a taktiež je chyba vo vysokých školách (na SR určite...) najradšej by som študovala niekde v Dánsku, ale nemám na to peniaze....
no ked je to to co chces naozaj studovat a nejdes tam iba preto lebo tam beru bez prijimacok tak smelo do toho. k tvojim otazkam: urcite sa tam vela ludi nehrnie ked tam beru bez prijimacok a nejake extra narocne to urcite tiez nieje...
presne to je uplna pravda s tymito socialnymi smermi...a ja by som naozaj radsej bola keby tam su prijmacky lebo je ine, ak sa tam hlasi niekto z nejakej sukromnej obchodnej co su vela krat, nehovorim ze vo vsetkych pripadoch, zle skoly..a tam ma niekto same jednotky a gymnazista na ovela vyssej urovni ma horsie znamky a to tam oni nevedia na akej urovni je ktora skola...no nic, musim verit ze ma tam zoberu
@yvesrocher123 ja som sa na tento odobor hlasila minuly rok a mala som síce B2 ale aj tak boli na tom lepsie ludia ktorí písali B1, co ti poviem zaujimave prepocitavanie....ale vzali ma no nesla som neviem aku znalost vyzaduju vyucujuci no ich znalost anglictiny(halvne vyslovnost) je hrozna a to doslova....v zahranici je to krasny odobo nazyvany aj kulturna antropologia, ale na slovensku to asi neskonci inak ako pracy s romami, či inými socialne slabšími obyvatelmi takze v podstae mozes ist studovat aj socialnu pracu a skoncis podobne iba ak by si chcela ist do zahranicia aleo nieco podobne, pokial vsak chces iba titul a chces ho mat z niecoho takehoto typu tak ti radim socialnu pracu je to lahsie menej sa nadries a titul mat budes tak ci tak.....
20 percent ludi robi to, co vystudovalo...to je strasne malo, ja to tiez robit nemusim a mozem zarabat uplne kludne viac ako clovek, co skoncil matfyz alebo byt nejaka posrata vecnenespokojna ucitelka...toto ma bude bavit, neni to tazke a polovica ludi, co sa hlasi na tazke skoly ich necha a potom ti koncia na urade...preto nieco lahsie co ma bavi a co viem dokoncit...a s titulom na urade len fakt hlupy debili skoncia
@yvesrocher123 ja ti nehccem brať iluzie a s tym ze tristvrtina ludi nerobi to co vystudovali mas uplnu pravdu ...medzi tych 20% berme tak lekarov a pravnikov a zvysok je minimum, ale to ze sa uchytis v inom obore ako si studovala nie je az taka velka sanca ludia dnes musia mat siroke lakte a a vela velmi vlea znamosti tak mozno nejake dobre platene miestecko dostanes a budes zarabat viac ako nejaky vystudovany informatil alebo strojar, ale s humanitnymi odbormi je to na dracku vysoke skoly chrlia tisice ludia s humanitnym zameranim a urady nevedia kam s nimi, ako vravim nehccem ti brat iluzie, ale myslim si ze nie len debil s ttulom skonci na urade,,,su tam aj nevinni ludia a mladi studenti, ktori jednoducho nevedia prist k praci lebo nejake teple aj neteple meistecka zabrali netere a synoci istych panov....ale je samozrejme ze ked sa chce tak sa chce....ale niekedy je to tazke aj ked clovek chce....smozrejme ak to chces ist studovat neodradzam ta, inak to iste a podla mna v lepsej kvalite sa da studovat na masarykovej v brne len sa to vola kulturna sociologia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lebo ako dobra veta, beru bez prijimaciek a aku mam sancu sa tam dostat