čaute... som zatiaľ len druháčka na gympli a uvažujem, že by som potom šla na sociálnu prácu. je niekde škola aj v BA? chodíte tam niekto? aké sú príjmačky? a z akých predmetov na to treba maturitu??? mám pocit že u nás na škole to nikoho nezaujíma, tak s
Jee, konecne otazka co mi sadla na telo Skola v bratislave je, je to pedagogicka fakulta univerzity komenskeho, odbor socialna praca. Chodim tam, predmety z matury chceli a aj hodnotili nauku o spolocnosti a jazyk. Na prijmacky sa staci pripravit tak, ze si tam pojdes kupit taku knizku, kde je mrta otazok, tie sa nadrtis a mas to. A este je tam test z jazyka a potom skupinovy test. To jest ze si asi 20ti sadnete do kruhu, predstavite sa a budete debatovat o nejakej teme, ktoru vam predlozia. A debatovat fakt treba, aj za to su body. Fu, to je asi vsetko, dufam som pomohla
@3 uplne najviac jedine co mi tam vadi je, ze sa tam vuycuje pravo, co ja moc nemusim Ale inak radila by som ti ist tam, len ak ta to fakt zaujima a chces nejakym sposobom pomahat ludom, lebo kazdy semester su tam praxe, kde chodime po detskych domovoch, domovoch dochodcov, centrach pre narkomanov a tak. Niekedy to chce pevne nervy.
Moja mamka to študuje tento rok bakalárka silna z nej XD ale chodi do trstenej abo tam desi an oravu a je spokojna dokonca mala možnosť ísť do afriky: ) študuje externe a zvládato aj s 3. harantami na krku XD ak počítam aj oca tak 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@9 podla toho ako sa naucis na prijmacky,ked sa budes drtit a vies jazyk a trocha komunikovat, tak je to celkom v pohode
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny