Ahojte. Chcem sa spýtať ,či teda niekto nemá skúsenosť s tým, že ak v minulosti študoval na inej škole (bola som tam rok a poberala ten rok soc. štipendium) teda či mám naň narok aj budem už na inej fakulte - konkretne na UK. Za prvý rok som nedostala,pre
Ja som si to tiež kedysi čítala a pochopila som to takto: tento rok naň máš nárok, keďže v druhom ročníku si ho ešte nepoberala, ale v treťom ročníku už nie, lebo prekročíš štandardnú dĺžku štúdia.
@mkamka áno to dáva zmysel,tiež ma to napadlo..žeby to mohlo byť ako píšeš...no a ked moje študium nie je rozdelené na Bc, a potom Mgr.Ing ale mám spojeny I a II. stupeň,,tiež sa to berie takto v polovici študia? nie je prekročená dĺžka až neskôr po tej 26.?
Tak to si mohla hneď povedať. V tom prípade by si naň najbližšie 3 roky mala mať nárok a až v poslednom ročníku nie. Čiže tento rok si podaj žiadosť a pre istotu si moje tvrdenie o tom, kedy ti nárok zanikne over u tetušky, u ktorej ho budeš podávať..
To prekročenie nezávisí od tvojho veku, ale od toho, či neštuduješ daný stupeň viac rokov, ako je stanovená jeho dĺžka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
To prekročenie nezávisí od tvojho veku, ale od toho, či neštuduješ daný stupeň viac rokov, ako je stanovená jeho dĺžka.