Ahojte, chcem sa spytat ci je tu niekto kto pobera alebo poberal socialne stipendium na vysokej skole....ja mam doma ziadost, ale odradza ma kolko veci je na to potrebnych, kolko uradov treba pobehat a aj tak je otazne ci mi ho daju.. (...vie mi niekto o
www.modernaskola.sk - Vysoké školy: tam sú presné podmienky pre udelenie štipendia a kalkulačka pre výpočet výšky štipendia. Inak mne tie vybavovačky trvali asi tri dni, ale potom máš až do júna pokoj.
Nevie mi niekto poradiť??? Vybavujem si soc.štipko chcem sa opýtať, že mzda rodičov s aposudzuje za minulí rok??? čiže 2008?? Otec bol zamestnaný do konca roka 2008 od januára je nezamest. čiže tento rok nemá príjem ale ked sa posudzuje za minulí rok tak vlastne nemám nárok, nie je to trocha blbé??? Keď by som to teraz potreboval?? Vie mi niekto poradiť ako je to???
je to na hlavu posudzuje sa za rok 2008, ja mam 26 a nemám nárok na štipendium aj keď oco vplyvom kríze prišiel o prácu viac ako pol roka a nemá ani korunu,robí iba mama,.na rodinné prídavky nárok nemám, ani dávku hmotnej núdze bo som denný študent.no minulí rok v treťom ročníku som bol samostatne posudzovaní a mal som super štipko, pritom robili ešte rodičia obaja. tak sila.
podala som si prihlášku na VŠ. V lete sa budem vydávať. Chcem sa opýtať či niekto neviem či by som mala nárok na sociálne štipendium keď budem vydatá? Inak viem, že by som mala, lebo aj sestra dostáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
podala som si prihlášku na VŠ. V lete sa budem vydávať. Chcem sa opýtať či niekto neviem či by som mala nárok na sociálne štipendium keď budem vydatá? Inak viem, že by som mala, lebo aj sestra dostáva.
Ďakujem.