ahojte robim socku na temu anorexia a bulimia a chcela by som robit dotaznik.a chcela by som tiez rozhovor s 2 ludmi ktori trpia touto chorobou mozem robit obidve ci to už by bolo vela ?u tych rozhovoroch a u dotazniku ake otazky by som sa mala spytat ?
Ehm čo ti k tomu povedať ... mám za sebou dve celoštátne kolá sočky a na každom okresnom,krajsom a celoštátnom kole bola táto téma minimálne dva krát (!!!) ohranejšia je už len témy vplyvu reklamy -.- a podla toho čo mi hovorili baby na tuto temu tak už nemáš čo priniest nové ... rozhovory s doktormi a ludmi čo maju anorexiu a bulimiu to majú všetci ... jedina čo bola odlišná bola, že si sama prešla anorexiou ale ako pokial nemáš nejaký suer nápad (a z toho, že tu hladas ludi na rozhovor usudzujem, že nemáš - ak más, tak sorry) tak by som si tému na tvojom mieste zmenila a pokial je na to neskoro aspoň hladala niečo zaujímavejšie ako su rozhovory, čo má každý ... len tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme