ahojte robim socku na temu anorexia a bulimia a chcela by som sa opytat aky vyskum/prakticka cast by sa dala urobit k tejto teme...pls len seriozne odpovede.....vopred dakujem
Môžeš ísť na to metodologicky rôzne.. Môžeš sa pýtať verejnosti na ich názor, na ich vedomosti, na postoje voči týmto poruchám. Môžeš sa zamerať na mýty o týchto poruchách na predsudky verejnosti atď.. Ďalej sa môžeš zamerať na skúmanie osôb, ktoré mali skúsenosť s týmito ochoreniami, kde sa dá skúmať zasa kopec aspektov toho čo s touto poruchou súvisí.. Veľmi všeobecne položená otázka.. Dá sa toho urobiť veľmi veľa.. Už podľa toho čo sama od toho očakávaš a chceš.. Malo by byť jednoduchšie zbierať dáta od verejnosti ako od ľudí, ktorí si prešli týmto ochorením, lebo verejnosť je viac dostupná.. Keby som sa zameriaval na anorektikov či tých čo si tým prešli asi by som viac preferoval kvalitatívny výskum.. A vzial ich zopár 2-3 na rozhovor a vytvoril im kazuistiky... A môžeš urobiť komparatívnu analýzu dát z tých rozhovorov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty