@ps102 keď som zbadal nadpis, tak som predpokladal, že chodí na biolu s nejakou sockou, ktorá mu lezie na nervy a že čo má robiť alebo takto... keby tam bolo napísané sočka z bioly, tak by som nikdy to fórum neotvoril, samozrejme
co ma schizofrenia spolocne s biologiou?? ja by som na tuto temu socku nerobila.. vyber si nieco viac z oboru. ked ta bavi clovek a anatomia, mas tam nekonecno tem, tak vyber nieco lepsie
@neutralnothing Skor co schizofrenia nema spolocne s biologiou, nie? :o
Imho poho, super tema. Najlepsie napis na univerzitu niekomu, kto sa tomu venuje, ze ci by ti nepomohol a mohol by si spravit nejaky minivyskum. Inak robit to len z internetovych zdrojov zas az taka vyhra nie je, je to narocna tema
skôr by som to zaradila do odboru psychológia, pedagogika, sociológia, lebo v biole tam vedia byť také veci že dovi.
ale nevyberala by som si to ako tému, čo tam spravíš ako vlastný prínos? minulý rok na krajskom kole sočky s tým bola baba a akože téma zaujímavá, ale nemala žiadny prínos, proste nič... skús si niečo jednoduchšie ako takúto náročnú diagnózu vybrať
schizofrénia je podľa mňa na rozsah sočky celkom zložitá téma, potrebuješ tam nejaký vlastný prínos (kvôli tomu sa sočka robí) a to si v tejto oblasti s tvojimi možnosťami viem predstaviť dosť ťažko...ono z psychológie sa dajú vybrať aj menej zložité veci na spracovanie, vybrala by som si namiesto toho asi radšej niečo, kde sa nebudem musieť toľko hrabať v odbornej lieteratúre a kde bude jednoduchšie spraviť nejaký výskum atď
ale voľba je na tebe, prajem v každom prípade veľa šťastia
u nás na škole, myslím, niekto mal túto tému minulý rok .. museli sme mu vypĺňať k tomu dotazník .. už neviem, čo v tom bolo, neviem, ako ten dotyčný s tým dopadol, iba viem, že to teda nejaký šialenec skúsil ja robím vplyv mikrovlnného žiarenia na mikroorganizmy ak ťa to poteší síce pritom si ten vlastný výskum viem predstaviť, kdežto netuším, aký vlastný prínos chceš vložiť do toho ty ale ak máš o tom predstavu, tak šup, šup, idz do teho
podla mňa sa tiež tá téma na sočku z BIO nehodí neviem no ja by som si takú nevyberala a ako vyššie spomínajú tak si tiež neviem predstaviť ten vlastný prínos aký by si tam dal ..
@candy36 fu nepamätám si presne, skús si pozrieť minulé ročníky, mali by tam byť názvy prác ale spolužiak bol napr. s tým, že našiel druh huby, ktorý na slovensku nikto predtým ešte nezaznamenal a ani sa neumiestnil na celoslovenskom.... nepamätám si teraz už naozaj ale viem, že to boli dobré pálky čo tam dávali tí ľudia
@sveter fu, tak to je dosť :/ ale tak na celoslovenskom sú už všetky odbory "zmiešané" takže od toho si veľa nesľubujem len by som chcela, keď sa mi už minulý rok podarilo dostať na krajské s totálne odfláknutou prácou s jedným dotazníkom tak to dať aspoň na to celoštátne teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
lebo pre mňa nadpis socka z bioly a sočka z bioly znamenajú dve úplne odlišné veci
jasne pri sočke by som diakritiku uplatnil ^^
Tiež by som to inak neotvoril
Imho poho, super tema. Najlepsie napis na univerzitu niekomu, kto sa tomu venuje, ze ci by ti nepomohol a mohol by si spravit nejaky minivyskum. Inak robit to len z internetovych zdrojov zas az taka vyhra nie je, je to narocna tema
ale nevyberala by som si to ako tému, čo tam spravíš ako vlastný prínos? minulý rok na krajskom kole sočky s tým bola baba a akože téma zaujímavá, ale nemala žiadny prínos, proste nič... skús si niečo jednoduchšie ako takúto náročnú diagnózu vybrať
ale voľba je na tebe, prajem v každom prípade veľa šťastia
a schizofréniu by som dala všade len nie do bio