@17@tomas hovorim slovaci su jebnutí, toto nie je ziadna sutaz ale opakujuci sa jeden rocnik. Slavik, ss a ostatne su len frasky pre tupcov. Nicomu neverim, vo vsetkom su len prachy.
a kde je Komajota? :p ved a kto by tam mal byt, ked nikto iny ani znamejsi nespieva? podla mna by mali automaticky vyradit tych, co nic za rok neurobili. polka skupin a spevakov/cok sa nicim neblysli, je to trapas
Pokiaľ viem, teraz sa udiali zmeny, ktoré s najvačšou pravdepodobnosťou poradie zmenia, čo som aj rada, lebo to doteraz bolo v kuse o tom istom.....ALe veľmi rada by som chcela vedieť, kto z nich by sa uplatnil aj v zahraničí a nielen na SVK a v Cechách....
Klasika... uz davno som si zvykol ze Slovaci si najdu jedneho favorita a za toho hlasuju potom X desatroci... vid elan - co preboha ti spravili za poslednych 10-20 rokov? Aku novu skladbu spravili? Ziadnu a najskor boli na prvom mieste aj ked hovno robili a doteraz sa drzia na tretom... Trapas. Desmod aspon cosi vyda nove tak budis... Som zvedavy kedy nastane to, ze pokial sa skupina/spevak vyserie na tvorbu pojdu k ladu a dovi dopo do p..e
inak ale stále nechápem kde sa furt drbe ten Elán....to má byť akože "rocková" skupina...a pesnička napr. Keby bolo niečo ..no poznáte to... to mi moc ako rock nepripadá....ďalej ....Ďurica....to je kto??? a Predná...tu ani nepočujem spievať...
Podla mna je to spravne, ze vyhravaju legendarny spevaci. Uvedomte si, ze toto je slavik, jedina sanca aby si ludia povedali svoje. Pre nove skupiny, spevakov je tu aurel, i ked tento rok nebol, kedze ho vraj zasiahla kriza. Ale tieto skupiny si podla mna zasluzia svoj obdiv aj po tolkych rokoch.
...mne tam chybaju Horkyze :/ podla mna je to super slovenská skupina.. no inak nemam nic proti tomuto Slávikovi..je mi jedno kto na akom mieste skonci/skoncil.. , akurat tak ta "moderatorka" mi tam akosi vadi
celý slovenský zlatý slávik, podľa mňa ak v tej istej ankete vyhrajú tri-štyri roky po sebe tí istí víťazi v troch hlavných kategóriach, tak by celú anketu mali zrušiť.
som za zrušenie zlatého slávika raz a navždy, nemá význam.
Eláni spievali falošne ako divé svine.Kedysi bol Elán mojou srdcovou záležitosťou.Vyrastal som na ich muzike a sám som ju aj hrával v kapele.Ale čo predviedli včera.......jedným slovom "katastrofa".Hocikto z terajších finalistov superstar by ich strčil do vrecka.
no, nejak k tomu ani nie je čo dodať...nech hlasujete ako chcete stále sú tam tí istí ale jedno ma fakt prekvapilo...Adam ďurica a 4. miesto...jeho hudba sa nedá počúvať, teda aspoň podľa mňa...a najviac ma štve, že to vyzerá akoby tu na Slovensku bolo snáď len 5 kapiel..sám hrám a viem, že niektoré kapely, ktoré nie sú známe robia omnoho lepšie a zmysluplnejšie veci ako tí čo to vyhrávajú..ale aspoň zo srandy by sa ďalší ročník mohol volať Desmod, Cmorik, Smatanová awards
@32 no, v ČR sa uplatnili dosť No name, tiež Elán, ale mnohých zarážalo že dnes už neexistujúce Inekafe bolo čechach populárne..no ale kde je vlastne ten Desmod? oni stále len nariekjú ako sa im nedarí preraziť v zahraničí a v svojich začiatkoch závideli kafemu hlavne toto...hold každý nie je zvedavý na niečo čo je stále o tom istom a túto anketu nemôžete brať vážne lebo naše hlasy si myslím asi ťažko ovplyvnia poradie...V ČR už 35. krát vyhral Kája Gott, ale aspoň zasrandoval keď tam bol a nie ako tu, dobre vedia kto je víťaz, ale hrajú tam vážne divadlo a vravia ako to vôbec nečakali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Podľa Wikipedia.org, roky kedy dotyčná kapela vznikla:
Desmod - 1996 (13 rokov)
No name - 1996 (13 rokov)
Elán - 1968 (41 rokov)
IMT Smile - 1992 (17 rokov)
Gladiátor - 1989 (20 rokov)
Zlatý Slávik 2006:
Skupina: Desmod
Spevák: Peter Cmorík
Speváčka: Zuzana Smatanová
» kultura.pravda.sk/sk_khudba.asp?c...
Zlatý Slávik 2007:
» korzar.sme.sk/c/4439305/slavi...
Zlatý Slávik 2008:
» www.aktuality.sk/clanok/118057/f...
ak má @romscho pravdu, tak štvrtý rok po sebe vyhrajú tí ístí... To je fakt trápne. Niečo je zlé v tomto štáte...
nejaka kategoria
1. miesto - shit
2. miesto - shit
3. miesto - shit
a ak hej tak preto lebo iba pasivne prijimaju to, co im hustia media a radia
inak ale stále nechápem kde sa furt drbe ten Elán....to má byť akože "rocková" skupina...a pesnička napr. Keby bolo niečo ..no poznáte to... to mi moc ako rock nepripadá....ďalej ....Ďurica....to je kto??? a Predná...tu ani nepočujem spievať...
@52 suhlasim HS by tam mali byt
som za zrušenie zlatého slávika raz a navždy, nemá význam.
Celé.
Myslím, že už nikdy viac niečo také vidieť nechcem