Mám asi velky problem lebo mam priatelku a snou sme to este nerobyli a ja som si to dnes rozdal s jednou nazvem to prostitutkou za peniaze.ja mam priatelku vazne velmy rad.Spravil asik hovadimu že??a SOM HAJZEL
tak ako tuto vlastnost na vas nenavidim,vy by ste pretiahli vsetko co sa hybe! lenze ak ste si este nahodou neuvedomili,tak zivot nie je len o sexe a podobne...vies co by si si zasluzil? dostat od tej stetky aids a aby ta ta tvoja priatelka vykastrovala...ja by som to totiz na jej mieste urobila. Staci?
preboha .....ty si podviedol frajerku s prostitutkou ??????som to dobre precitala ??----------boze ......a najviac asi ma "dojalo " ,ze "mam ju fakt rad"
Pockaj , nechapem naco si jebal s prostitutkou??? co si sa chcel zaucit? boha ved vydrz nejaky cas a mohol si to robit s nou , to je ta vasa nedockavost
Prepáč chalan,ale hajzel je slabé slovo."Nalejme si čistého vína" si riadny bastard.Opovrhujem tým čo si spravil,jednak preto,že si podviedol a o to viac že to bolo so šlapotou.Otázkou je či to chceš nejakým spôsobom odčiniť a vôbec či sa ti to podarí.Toto urobiť svojej partnerke.Priviazať ťa na pranier a verejne ťa ponižovať by bolo málo.Dúfam,že ťa to aspoň mrzí,aj keď ti tá prípadná ľútosť je prd platná.Jednoducho idiot na entú,čo dodať.Povedz to svojej priateľke,oľutuj to a dúfaj,že si nič nenachytal a hlavne že ťa vezme na milosť.P.S. Choď na testy,či si niečo nechytil.
@Janko787 nepocuvaj negativne reakcie. Zvacsa napise nieco take clovek, ktory ani kokot neomocil alebo proste taky "iny". Podla mna si urcite nespravil dobre, ale neutapaj sa v tom, ze to bola chyba. Len si ukojil to co sa vola pud, ktory je nam prirodzeny. Z moralneho hladiska je jasne, ze si pochybil, ale proste tak to je, ak nedostanes to co chces ides inde a to neznamena, ze si prestal svoju priatelku lubit. Nie si prvy ani posledny, zivot ide dalej.
Pred asi tyzdnom si zalozil diskusiu o tom, ci je normalne ze mas 19 a si panic a bozkaval si sa dokopy asi tak 10krat... a zrazu pises ze mas priatelku ktoru mas "velmi rad" ale si ju podviedol s kurvou... Vyzera to tak ze si vela vymyslas, ale ak si teda urobil to co vravis tak urob prosim ta este jednu vec, a to taku ze rozid sa s tvojou priatelkou co najskor (to bude najlepsie co pre nu mozes spravit) lebo sice netusim aka je ale som si ista ze si ju nezasluzis lebo taky chuj ako si ty si nezasluzi ziadne dievca ani nahodou
Neviem síce, čo je láska, ale toto dokáže spraviť naozaj len k*kot najvyššieho stupňa. Máš 19, ja 12 a pravopis viem asi 100 krát lepšie, kde sa na svete berú takýto idioti?
Mám pre teba skvelú radu, navštív pána psychiatra, ten ti pomôže.
Ak mám pravdu povedať, nemyslím si, že takýto debil naozaj existuje. Možno sa teraz len uj*bávaš nad tým, čo ti tu ostatní píšu, ale aj tak...
Keď sa nudíš, nevymýšľaj takéto fóra, choď radšej za tou prostitútkou, dostaň od nej AIDS a umri spokojný :/
wau zoja palec hore a co sa mojho nazoru tyka tak si myslim ze si so ziadnou prostitutkou nespal, pravdepodobne nemas priatelku a mozno ani tych 19 rokov, pravopis ti nerobi problem a teraz sa strasne bavis na tom ako si vsetkych oj*bal... vobec by ma to neprekvapilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ts
Čo chceš počuť? Áno si debil
Musíš byť riadne znudeny, keď ťa baví vymýšľať takéto p*čoviny
Nevieš písať prvá vec.
druhá vec..si hajzel čo nemá rozum, podjebať? a ešte podjebať so šlapkou? rovno ťa vykastrovať ty neadtrtálec!
keby s ju mal "veľmi rád" tak toto neurobíš ty nadržaný primitív..!
by si si zaslúžil byť impotentný dokonca života!!
Mám pre teba skvelú radu, navštív pána psychiatra, ten ti pomôže.
Ak mám pravdu povedať, nemyslím si, že takýto debil naozaj existuje. Možno sa teraz len uj*bávaš nad tým, čo ti tu ostatní píšu, ale aj tak...
Keď sa nudíš, nevymýšľaj takéto fóra, choď radšej za tou prostitútkou, dostaň od nej AIDS a umri spokojný :/
Toto je asi taky strašny hriech, ako kedy sa kreťan kajá, že masturboval