Dobrý večer som 17 ročné dievča mala som vzťah 3roky aj 6mesiacov.. No rozišli sme potom si si našla chalana a rozišli sme sa.. No potom som bola vonká s kamoškami a zistila som že som Bi. Neviem čo ďalej. Ako nieje to zlé.. Ale zase chcem byť s mojim b
@trdlomakove na bisexualite nie je nič zlé, nie je sa za čo hanbiť a nikto nemá dôvod sa ti za to smiať. ak ťa niekto bude odsudzovať, je to trúd. je pravda, že s bisexualitou je najnáročnejšie to, že často nie je uznávaná ani hetero ani homo spoločnosťou, ale pokiaľ sa sama so sebou vyrovnáš a urovnáš si v hlave, že sa nejedná len o zmätenosť/experimenty, je to úplne v pohode
@6 minule dávali v televízore že ceny potravín sa znižujú (hádaj či to je pravda)...bisexualita existuje ako môžeš byť nerozhodný medzi sexualitami? ak sa jej páčia aj baby, tak to nieje pravda..v skutočnosti sa jej nepáčia? ak sa jej páčia pri tom aj chalani tak zas to nieje pravda a v skutočnosti sa jej pačia baby? ale baby sa jej nepačia, ved bisexualita neexistuje...chúďa dievča...nakoniec ona sama neexistuje..ale však čo, nech neexistuje..televízor musí mať vždy pravdu
@trdlomakove takze ked mas frajera tak ta vlastne potesi ked ti donesie dalsiu do trojky? To je super... keby som nebol 2x zadany tak uz davno ta riesim xexe
Čítal som jednu štúdiu, v ktorej bola ľudská sexualita prirovnaná priamke. Na jednej strane bola heterosexualita a na druhej strane homosexualita. Vedci (teda asi) sa vyjadrili k tomu tak, že každý jeden človek je na tej priamke, každý inde. Niekto viac k tomu koncu a iný k tomu koncu. Len neviem ... potom by sme asi všetci boli BI. Jaj a jasné netráp sa preto. Maj toho koho miluješ viac .
podla odbornikov bisexual neexistuje, je to ludsky vymysel.. je 95 percent hetero a 5 homo.. bi si clovek sam vymysla.. nema jasno vo svojej sexualnej orientacii
@hadimistr nemyslím si že má v tom zmätok a aj keby tak kvôli tomu zmätku sa mu páčia aj baby aj chalani a zatiaľ čo ty a odborníci to nazývajú zmätok, ja to nazývam bisexualita proste aj oni potvrdili že to je bisexualita, len slovo bisexualita zamenili za "zmätok"
@dannybene většina lidí se domnívá, že pojem bisexualita u mužů prostě neexistuje. Jedná se o věčné téma, nad kterým se spekuluje. Podle některých jde o určitou "fázi" přechodu, než si dotyčný muž uvědomí, že je na kluky. Existují ale ti, kteří celý život tráví jak s muži, tak se ženami. Často jde také o muže, kteří jsou heterosexuální, ale hledají novou zábavu v podobě sexu s gayi. Porozhlédněte se kolem sebe a zkuste najít muže, který je bisexuál, otevřeně se vám přizná a třeba vám i vysvětlí, proč má rád obě pohlaví.
a veĎ kludne budď len si už konečne vyber s kým chceš byť teda ! ak chceš mať normálny vzťah ... lebo to je to najhoršie čo človek môže robiť, váhať (nevedieť)
@22 takže týchto pár slov o tom čo sa väčšina ludí domnieva a o čom sa špekuluje a keď "jde také o muže, kteří jsou heterosexuální, ale hledaí novou zábavu" bi-zvedaví, žeby? to je ako keď sa začne na diskoteke baba s babou bozkavať
očividne sa nebojíš že sa ti budú smiať keď máš takýto úvodný obrázok a na profile napísané
Volám sa Nikol prezývku mám vlčík. Som Bi baba.Zistujem to až teraz. A nieje to zle a ani sa nehanbím zato. Mám 17 rokov. V živote som si veľa toho preskákala.
skôr sa mi zdá, že ti to príde ultramega cool a in o tom všade rozrpávať a čítať si o tom komentáre.
takže áno, ak o tom budeš všetkým rozprávať, tak sa medzi nimi pravdepodobne nájdu takí čo povedia že sa im to nepáči a takí, čo sa im to páčiť bude.
ale inak to je každého súkromná žáležiťosť a byt BI nie je o nijak viac cool ako byť hetero alebo homo.
ale keď chce byť človek na niečo hrdý, tak môže byť hrdý asi aj na to, že má pekné ponožky.
@trdlomakove Jaaj v tvojom veku som poznal strašne veľa dievčat BI normalne som si myslel že to je zriedkave u dievčat ale opak je pravda aspon podla zažitkov a z rospravania počitam že je min. 65% dievčat čo ochutnaly obe strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@trdlomakove na bisexualite nie je nič zlé, nie je sa za čo hanbiť a nikto nemá dôvod sa ti za to smiať. ak ťa niekto bude odsudzovať, je to trúd. je pravda, že s bisexualitou je najnáročnejšie to, že často nie je uznávaná ani hetero ani homo spoločnosťou, ale pokiaľ sa sama so sebou vyrovnáš a urovnáš si v hlave, že sa nejedná len o zmätenosť/experimenty, je to úplne v pohode
Je
Mňa len veľmi zaujíma, ako toto človek zistí, keď ide vonku s kamoškami
asi teda
Ja by som tým vedcom radšej navrhol, aby to premietali na úsečku, bolo by to podľa mňa praktickejšie a zmysluplnejšie.
Volám sa Nikol prezývku mám vlčík. Som Bi baba.Zistujem to až teraz. A nieje to zle a ani sa nehanbím zato. Mám 17 rokov. V živote som si veľa toho preskákala.
skôr sa mi zdá, že ti to príde ultramega cool a in o tom všade rozrpávať a čítať si o tom komentáre.
takže áno, ak o tom budeš všetkým rozprávať, tak sa medzi nimi pravdepodobne nájdu takí čo povedia že sa im to nepáči a takí, čo sa im to páčiť bude.
ale inak to je každého súkromná žáležiťosť a byt BI nie je o nijak viac cool ako byť hetero alebo homo.
ale keď chce byť človek na niečo hrdý, tak môže byť hrdý asi aj na to, že má pekné ponožky.
"No potom som bola vonká s kamoškami a zistila som že som Bi" To je podľa mňa blbosť.
Ano ponkala som štúdium na soš v BB kde som študvala no nechala som to .. A zarabam prachy...