Som do jedneho chalana z triedy , uz aj davnejsie som bola donho
a aj som mu to povedala a este som sa ho aj spytala ze ci by somnou nechcel chodit a povedal ze nie , potom som mu este napisala ze keby som sa ho to spytala davnejsie tak tak co by mi povedal a on minapisal ze : by sa zasmial a povedal by ze nie . A ter
si myslim ze si mu uz dala dostatocne najavo ze ho chces a tiez ti aj on dal dostatocne najavo ze ta nechce. A teraz ho otravujes ked mu furt pises, taka je pravda. Nestoji ti za to.
preboha dievca nestoji ti za to. keby s tebou chcel chodit tak by ti povedal ano. som si isty ze v tvojej triede su chalani co si ta zasluzia viac a aj by ta chceli ale ty sa zaujimas zrovna o toho kto ta nechce
No tak s týmto nič nespravíš, kašli na neho. Nájdi si nejakého iného,čo by ťa chcel
Inak ľudia, niektoré vaše reakcie sú niekedy viac ako nemiestne. Troška si uvedomte, koľko má to dievča rokov. A navyše zamyslite sa nad sebou, akí ste vy boli v jej veku. Verím tomu,že väčšina z vás takisto riešila podobné problémy v danom veku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
preto sa odhlasuje lebo ta ani nechce vidiet, kasli na to
a on ťa nechce a zjavne ťa chcieť nebude, kašli na neho, na také veci máš ešte čas
@flussica ja som občas sviňa, ja viem...
@majo16 ale možno sa o tom dozvie aj on osobne, možno to bude na niečo dobré
+ spolužiak nie je najlepšia vec za partnera.
Inak ľudia, niektoré vaše reakcie sú niekedy viac ako nemiestne. Troška si uvedomte, koľko má to dievča rokov. A navyše zamyslite sa nad sebou, akí ste vy boli v jej veku. Verím tomu,že väčšina z vás takisto riešila podobné problémy v danom veku.