ahojte.no moj problem je taky ze moji rodicia su uz dost stari a preto maju aj akesi nazory z ich "doby"...napriklad vonku mozem byt len do siedmej vecer,zatial co moje spoluziacky mozu prist kludne domov aj o jednej rano...zakazuju mi chodit na diskotek
Neviem, skús sa s nimi porozprávať. Povedz im, že si už veľká, že sa o teba nemusia báť a že budeš rada, ak ti budú viac dôverovať. Hlavne nerob blbosti a snaž sa, aby ti verili, že nič zlé neurobíš
... s niektorymi rodicmi pohnes strasne tazko... mozno by s nimi pohlo keby sa porozpraval s nimi niekto z vasej rodiny na koho daju... neviem zatial ma nic ine nenapada
juuj moja ja mam 13 skoro 14, a do 15 nemozem chodit vonku.minule spoluziacka mala narodky v pizzerii a boli tam aj jej rodicia .. mama mi powedala ze mozem tam ist a rano som sa zobudila a jaka mama:"vies co?nikam nepojdes,ti rodicia tam isto nebudu celu dobu a ja sa bojim ze sa ti daco stane.." ja som nemala slov ale uz som si zvykla ze cele dni travim doma so svojou 3rocnou sestrou ktora mi neda chvilu pokoj .. ale drzim ti palceky aby sa to vyriesilo paps
no ja som v 16mohla byt vonku aspon do 10 ale bolo u nas pravidlo ze bud ma niekto pojde odprevadit az domov alebo si zoberiem taxik aj keby som bola len o ulicu dalej..musim dat o sebe vediet smskou kde som a ci som v poriadku a cim viac sms za vecer posles tym lespie..viem ze je to otravne ale funguje to..rodicia aspon naberu istotu ze si ok..stanovte si nejake pravidla
ak to nezaberie a rozhovory s nimi nemaju ziadny vyznam tak skus aj rebelovat.nie vzdy sa to vyplaca ale poznam pripady kedy si decka naucili svojich rodicov..ze povies ze prides neskor ako o siedmej..a budes sa im ozyvat ak ti to zakazu spravis to aj tak..nech pochopia ze uz niesi decko a vies sa o seba postarat.sice budu medzi vami problemy a hadky ale nejako sa to musi vyriesit
Ja som tiez mala taky problém...a stálo to nie je jak by som chcela aj keď sa to trochu zlepšilo...ale aj tak ma nikde do barov nechce pušťať...mohla som ale zmenila nazor
tak ja neviem kam na tieto rady chodíte ale niečo je natom pravdy ... Ja ti zaseba poviem asi tolko že mám 19 rodičia mi rozkazujú aby sem bil doma najneskúr o 00:00 a počut otom žeby som ja spal u priatelky alebo ona umna nechcu.....z týmto problémom sa potýkam už od polovice 17-ky a jediné čo sa zmenilo že mám doma také dusno že sa ani v kľude učit na maturitu nemožem.....rady sú to teda celkom dobre zaležý ale aký tuhý koreň majú rodičia či sa ho podarí pretrhnúť...mne sa nedarí a že robím iné blbosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak to nezaberie a rozhovory s nimi nemaju ziadny vyznam tak skus aj rebelovat.nie vzdy sa to vyplaca ale poznam pripady kedy si decka naucili svojich rodicov..ze povies ze prides neskor ako o siedmej..a budes sa im ozyvat ak ti to zakazu spravis to aj tak..nech pochopia ze uz niesi decko a vies sa o seba postarat.sice budu medzi vami problemy a hadky ale nejako sa to musi vyriesit
Držím ti palce ab ysa ti to podarilo...