18-14 = 4 -> je to normálne bo je to klasický vekový rozdiel aj keď povedzme za 2 roky to bude normálnejšie... bo 14ky sú ešte fakt deti... bo 20 a 16 je v poho
@maxton ak sa ti len páčia tak je to v pohode a ja keď som mal 18 tiež sa mi nepáčili 18ky čiže si úplne normálny a navyše väčšinou to býva tak že dievča je mladšie od chalana len 14ku nedoporučujem určite 16+ máš lepšie bo také majú aspoň trošku rozum
v afrike už 11 ročne rodia, ak nie , sú staré dievky, takže sa nemusíš vôbec ale vôbec stresovať.....inač za pedofíliu fasneš aj 10 rokov ak ťa niekto, čo ti chce uškodiť pichne....filip
ale mne sa tiež páčia mladý ušiačikovia a nie som pedofil...
Asi nie ved co je normalne a co nie urcuje moda a ta ti fandi takze nestresuj ....
Ale inak no viem ze moj nazor nie je plnohodnotny v tejto teme ani netvrdim ze je, ale mne sa aj 16 rocne baby vidia byt este uplne deti...... nemozem si pomoct
na praxi mám 14-ročné baby. Ani nerozvádzam, že vyzerajú niektoré na 18 .... a že ja sa pri nich cítim ako 13-ročná. A spolužiačka počula, o čom sa zhovárajú na wecku
no... ono pomerne veľa dnešných 14tok už vôbec nespĺňa definíciu potrebnú pre pedofíliu (tj. keď ťa vzrušujú osoby s ešte nevyvinutými druhotnými pohlavnými znakmi), takže nie. a ak hovoríme o tom že sa ti páčia, tak ani ty danú definíciu nespĺňaš (všimni rozdiel medzi slovami "páčia" a "vzrušujú")
to mas tak, dnes si nemozes byt nicim isty.. ides von, a zavesi sa na teba nejaka 14ka co vyzera na 20, povie ti, ze ma 18 a nezaujima ta nic.. len ta potom zoberu do vazby !
V tvojom veku sa mi tiez pacili 14-15 rocne a na rovesnicky som ani nepozrel, lebo sa mi zdali byt stare a opotrebovane.. Dnes ked uz su opotrebovane aj 14tky tak uz sa mi pacia aj rovesnicky
tak co ja viem .. ci si ... niet sa co cudovat .... ked dnesne 14 rocne babi su vyspele a vyzeraju ako 20 rocne zeny. ...takze co ja viem ... tazko povedat
NIESI! inak ludia nepindajte na 14-tky ok? zato ze niektore su vymlete jak "ehm-ehm" nemusia byt take secky..... ja mam 14 a zacala som si so 17-rocnym a nemam pocit ze je pedofil, a on nema pocit ze som tupa a nevyzrela na vztah (teda spon mi to nehovori ) a dost dlho mi trvalo kym som ho presvedcila o tom ze FAKT MAM LEN 14
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@4 nechcem s nimi chodit, ani sa mi nepáčia viac ako napr v mojom veku 18tky, ale páčia sa mi aj 14tky, to je problém
ale mne sa tiež páčia mladý ušiačikovia a nie som pedofil...
Ale inak no viem ze moj nazor nie je plnohodnotny v tejto teme ani netvrdim ze je, ale mne sa aj 16 rocne baby vidia byt este uplne deti...... nemozem si pomoct
Ale sú tupé poväčšine ako ceruzky.
ale každopádne páčiť sa ti môže čokoľvek rovnako ako aj mne