Ako jediný z mojich rovesníkov nemám nijakú babu, ani som nijakú nemal. Je t samozrejme moja vina a plus ďalších X faktorov, ale hlavný je ten jediný, že mi to príde choré čo sa dnes okolo mňa deje! Všetci rovesníci, tesne po 15stke, daktorí ani to ne, Ch
Ale no... never tvojim spoluziakom vacsina z nich co ti hovorili ,ze uz mali babu si len vymysla a taktiez to s tymi babami nie je az tak hrozne...je kopu normalnych dievcat
vítam ťa medzi normálnymi ľuďmi, spoločnosťou nazývanými SOC-ky alebo nenormálni (teda blázni) a mnou nazývanými ČOS-ky (čierne ovce spoločnosti)...samozrejme, medzi nich patrím aj ja a som na to patrične hrdá...okey, priznávam, aj ja som začala fajčiť a občas si vypijem, ale na svoju obranu, nie som z tých, ktorí nerobia nič iné len toto...ale späť k tebe...chyba nie je v tebe a som rada, že 15-ročný človek, ešte k tomu chalan (bez urážky ) môže byť tak uvedomelý...buď hrdý na to, že si ešte babu nemal...poznala som chalanov, ktorí si našli prvú babu aj v neskoršom veku ako ty buď hrdý na to, že si "bláznom", lebo všetci blázni sú super ľudia
ked ti drogy a alkohol nechutia, nedávaj si ich, je to tvoja vec. Nemal si frajerku? Ani ja a som o 2 roky starší. Čakám na pravú. Nenadávaš? Väčšinu času ani ja, to musím byť hrozne nahnevaný.
to že sa opíjajú, kúria a nadaváju - jasný náznak malých detí ktoré chcú vyzerať ako dospelí. Určite sa k nim neprídavaj Aj moja spolužiačka sa správa ako šlapka. Oblieka sa tak a pije. Z takýchto ľudí nevyrastie nič normálne..
Nie si divný. Vieš, tak trochu mám pocit ,že je to len tými ľuďmi čo máš okolo seba... Možno si teraz poviem ,že som moc veľký idealista, a síce poznám ženské ak oty opisuješ, ale u mňa je to v pohode. V kolektívne, dke sa pohybujem ja, takí ľudia proste nie sú. proste to nie sú vhodní priatelia pre teba ak nie si tak isto prijebaný
@groza stretnut takeho chalan ako si ty....ja nechcem frajera ale keby hej tak by musel byt ako ty....tiez sa nedokazem tomuto svetu prisposobit,lebo si myslim ze svet je cely chory...ani nevies aka som rada ze su vobec este chalani ako ty....... drzim palce aby si si nasiel tu pravu..
musíš to vydržať až postupom času sa obklopíš ľuďmi, ktorí sú "tvoja krv", proste budete mať toho dosť spoločné. V triednom kolektíve sa to nedá, malý výber ľudí. Nedá sa mať každého rád, preto počkaj, máš iba 15 a kopec času
Pil som, kúril, sedával v baroch krcmach blaznil sa v kluboch s dievčatami a teda vtedy mi to prišlo fajna le teraz nič moc a vôbec by mi nevadilo keby som ten čas strávil inak..
presne tak ...ale zase nie vsetky baby su take..ja som preto dost casto "odstrkovana" a vlastne sama sa od takych ludi distancujem...takze som zvyknuta na samotu..aj u nas je to tak napriklad na lyzovacke..bola som dve minuty u chalanov a uz tam nabehla baba len v uteraku ze si potrebuje pozicat fen sranda ze si ani tricko predtym nestihla dat proste mne to pride strasne smiesne...ja by som sa citila uplne debilne na jej mieste
ale sak ..povedz si..stoji ti to za to? zalezi ti vobec na nich? kasli na ostatnych a rob to co chces ty..kazdemu vyhovuje nieco ine..ja verim v to ze postupom casu objavim nejakych uzasnych ludi ktori maju radi veci ako ja a tak
@lilmia : Obľúbenejší ? Sme považovani za tzv "buzerantov".
@groza : Si najviac OK !!!! Takých ľudí ako ty by som chcel mať okolo seba nie týchto kktov vytretých. A to že ešte zrejme sympatizuješ k rusákom je u mňa ďaľšie plus
Si absolútne OK len nás takých je pomenej .. ber to ako plus! a rozhodne sa nezmeň..neboj baby sa skôr či neskôr uvedomia .. mňa rozčuľuje presne to čo písala @weird o tej babe..mala som takú kamošku.. strašne sa dorábala a chalani slintali na podlahe..len pár si povedalo,že čo za pču to tam behá..
ty si môj prípad a je sranda vedieť, že aj takí ľudia sú a ešte aj v tvojom veku... btw máš 15 ... ja 19 a tiež som ešte dievča nemal ... rozdiel medzi nami je ten že ty si mladý chalan a na strednej možno názor ešte zmeníš a máš 4 krásne možno najkrajšie roky pred sebou aby si si nejaké dievča našiel ... ja už mám po škole
@hopelight sak..ja sa inak ani tym babam uz necudujem lebo mi to pride ze chalani len po takych idu... pritom hovoria ake su to flandry a ako to neznasaju a ze chcu nejake slusne normalne..pritom si ich nevsimaju
@weird presne .. ale podľa mňa je to preto,že nás normálnych sa boja .. aspoň ja som to počula o sebe že som moc nezávislá atď že nepotrebujem pozornosť od chalanov tak som hneď vadná .. lebo nie som ako tie čo ich treba za ručičku vodiť.. a skákať im po hlave.
Ono to je zlé,že väčšine chlapcov v našom veku ide iba o jedno
@horsiq no dobre ale to len od tých vyholených debilov čo nemajú čo na robote iba piť,machrovať s pičovinami a biť sa pre každú pičovinu (sorry za vulgárnosť)
mám veľa kamarátov takých ako ste vy,ja a ďalší super ľudia ich za buzerantov nepovažujeme,takže sú obľúbení
ale sak neni nam dobre mne to nevadi ked som sama a chalani ma nechaju tak...akoze no..uz mi to lezie trosku na nervy..ale sak nikto normalny okolo mna neni..ziadny normalny chalan tesila som sa na strednu ze super novi ludia...uhm jasne tak teraz sa tesim na vysku no
aj mne to viac chlapcov povedalo ...ze so mnou sa to neda proste ze som taka nedostupna ci co.D mozme byt asi hrde na seba ze sme ZATIAL neni tak zufale
@hopelight že ide nam len o jedno tak čo čakaš v tom obdobi mame najviac testosteronu a keď ho niekto ešte aj sype ....ťažko bude nahaňať čičiny keď už narastie pupek a ovisne cicina v 50 rokoch
som na tom podobne a riadim sa heslom ja som normálna ! To len všetci ostatný sú nenormálny.... niekedy tomu neverím, ale snažím sa som rada že nie som jediná čo si o týchto veciach toto myslí takže si myslím že si v pohode
@8alexey8 úboha odpoveď ako ty máš potrebu sexovať len preto, že más v tele viac testosterónu ... a pupok v 50 rokoch rastie preto, lebo ten chlap má ženu, ktorá sa oňho s láskou stará ... tvoj prípad behá po bordeloch
sialenstvo, ze clovek v takom mladom veku ma normalnejsi nazor ako kopa starsich ludi tuna, a ze si to uvedomujes cele ...skoda je, ze si mozno 1 percento normalnejsich v tvojom veku a nema kto zmenit tu skazenu generaciu tak .
podla mňa si úplne v pohode bud sám sebou určite na tom neni nič zlé a kašli na ostatných ved ony raz snáď pochopia jak sa správali ale väčšina z nich ani nie lebo sa z ných stanú podivné indivíduá
@8alexey8 keby obehali súťaže tak som ticho ale oni sypú,lebo si myslia,že potom zbalia každú babu na kúpalisku,že sa baby priplazia .. a kto vravel,že sedím doma a nešportujem? ja len kt omu nepotrebujem tie sr**ky
@hopelight dzeeeci to ne sypači no lenže ty to robiš vylučne pre zabavu a rekreačne ale keď maš isť na čisto deň čo deň strongman training a o 2-3 hodinky ťažke drepy a ťahy tak buď umrieš alebo to neuregeneruješ
buď aký si a nemeň sa kôli okoliu, okolie ti môže byť ukradnuté, nebuď väzňom dnešného sveta len preto aby si zapadol! toto je problém nás ludí strašne sa zamýšlame nad tým čo si kto o nás pomyslí povie a či nás bude riešiť, proste ti môžu byť ukradnuté ich názory, neboj raz sa nájde kolektív ludí kam zapadneš, nemysli si že oni sú hviezdy iba sa snažia zaujať a nevytŕčať z davu, pritom je to primitívne, neboj ty si OK , jedna rada na záver: nemusíš chlastať a sexovať aby ťa mali ludia (aj ako sú oni) radi
Ďakujem všetkým za postrehy. Aspoň viem, že nie som sám. A k takej ťažkej lige čo tu bola spomenutá mám iba jeden postreh. Od takých somarín sa dištancujem.
no čo ti poviem .... sme na tom rovnako alebo teda aspoň z časti tiež nebehám po meste a neožieram sa .... nevidím v tom nič zábavné a z toho dôvodu nechodím ani do ,,spoločnosti,, medzi ľudí , odrazuje ma len tí čo vykrikajú pod oknami behajú po meste ožratý ... a ak mám povedať tak ani diveča som ešte nenašiel, no mením prostredie takže uvíme ako sa bude dariť ...ale tebe želám veľa šťastia , máš ešte kopu času a nestratil si zatila nič podľa môjho názoru
noooo ja uz mam pomaly 18 a ak mam pravdu povedat tak som nikdy nefajcil a ani som sa nikdy neopil, vobec mi to nechyba. Som sam sebou, kamosi vedia aky som a do nicoho ma nenutia, aj ked sa s nimi casto nestretavam. Dievca som este nemal, nevien ci to je dobre ci zle, ale ja mam cas na vztahy. Taze, ak beres tu dnesnu dobu, tak stoji za hovno, nevidim zmysel chlastat, fajcit, zbytocna strata peniazi. Bud rad aky si a nie ako oni, ktori maju v hlave nasrate.
Rozkošné. Dúfam, že ti toto ťažké priznanie dodalo morálnu prevahu a pocit výnimočnosti, po ktorom prahneš. Buď šťastný a cíť sa krásne. Porazil si ich. Máš na viac. Stojíš vysoko nad tou lúzou s vymytými mozgami, čo sa poddáva prízemnostiam a nevie bez pomoci prstov narátať ani do päť. Si jedinečný. Skvostný. A úžasný.
Užívaj si boj proti tejto prehnitej spoločnosti a vyjdi v ústrety žiarivejšiemu zajtrajšku, ktorý stvoríš silou svojho čistého mravného a úprimného ducha!
kašli na nich a ži si tak ako ti to vyhovuje, nemusíš sa predsa prispôsobovať väčšine, keď ti to je proti srsti...
ja budem mať onedlho 25 - chlapa som nemala, v živote som nefajčila, nebola na diskotéke, síce raz som bola opitá, ale nie úplne na mol a odvtedy už nikdy viac, ani nič iné som neskúšala a nadávam len keď ma fakt niekto/niečo úplne vytočí...
a rozhodne nepôjdem proti sebe len kvôli tomu, aby som bola v tomto svete "normálna"
Si normálny chalan,a si úplne v pohode.Nehovorím že nenadávam ale necítim potrebu sa tým chváliť a behať z cigou v hube,ako niektorý z môjho okolia,a že si nemal babu ?? A čo je na tom,treba si počkať a potom si nejakú nájdeš.A v takej spoločnosti sa ani nečuduj že si si ju nenašiel.
@groza ved sa zacni kurvit, fajcit, pit, drogovat a zistis ze kto je v poriadku ci oni alebo ty... ono zas urcite veci idu s vekom, taki mladi pubertiaci nevedia co so sebou smutnejsie je ked z toho niekto nevyrastie
môj zlatý, poviem Ti to takto... ty si normálny, oni nie... tak sa nad nimi iba zasmej a hlavne sa nenechaj stiahnuť do tých sračiek v ktorých sú oni, nezačni fajčiť ani piť, pretože je to nezdravé a spôsobuje to rôzne ťažkosti...stojí ti frajerina za to, aby si si dodrbal zdravie? niekomu áno. a to že nemáš dievča je normálne, veď máš len pätnásť, život pred sebou, počkaj tak ešte 5 rokov a potom si začni hľadať dievča. pekný deň
nebud kopia niekoho.. bud sám sebou a tým aj si, tým, že sa nesprávaš tak ako ostatní.. možno si z teba budú robiť prdel ale z toho si nič nerob.. sami pochopia, že TVOJE zmýšlanie bolo to správne akurát v ich prípade bude už neskoro.. takže odpoved na tvoju otázku: áno, si O.K... to že si nepodlahol davu a nezačal robiť to, čo druhí len kvôli tomu aby si zapadol je viac, ako to, čo robia oni aby zapadli.. len tak dalej
Si normálny, len stále stretávaš tých nenormálnych A ty si pre nich zase nenormálny, lebo oni si myslia že sú normálny chápeš Čiže mysli na výnimky a nie na hentie vaše kur*y s prepáčením
tak poviem to takto, nikdy som nebola opitá, nefajčím a ani som ešte nemala chalana a to mám 20cať takže pokoj, náhodou ty si ten typ rozumného chalana, nenechaj sa skaziť
omg,chytí ťa to keď budeš mať 20 a všetci sa ti budú smiať,že si sa nevybúril v 15.... poznám plllno takých ľudí čo boli ako ty...teraz majú nad 20 a jebe im statoťne.... P
@groza bohuťial je to tak.... alebo ti bude jebať z toho,že si nevieš nájsť partiu a pod- aj ja som mala také obdobia,že som nechodila von a bola furt doma,lebo som vedela,že sa bude chlastať....tak občas sa treba najebať....ber to tak. potom sa raz opiješ v 20 zalúbi sa ti to a budeš vystrájať jak 15 ročmž chlapec....tak si to uťiteraz,jak sme si to učili všetci a nepičuj.... ale nie,šak proste nechlastaj a hotovo,tvoja vec,nikoho to nezaujíma
Neporovnávaj sa s ostatnými... si úplne v poho A to je ešte pekné že nepiješ lebo ja osobne neznášam takých chalnov (keby si chcel vedieť môj názor) ... x)
@groza -ja sa drzim jedneho vyroku:"Ak ti okolie niečo vyčíta,pracuj na tom ešte väčšmi,pretože to si ty".Ale neber to doslovne jednoducho raz príde ten čas
Ja som asi tiež taka ČOS-ka Ale aj ja si občas dam jeden ten šluk z cigy alebo glg nejakej liehoviny, ani tráva mi nieje cudzia. Ale som single, nikdy som totiž niekoho seriózne nemal, som BI a som spoločensky neakceptovaťelný. Mal som z toho sklony k sebevraždám, plakával som 24-7 ale teraz nejak žijem a snažím sa byť štastným... Podla mňa mi absolutne jebe, ale som rád že to viem... Už som aj zmierený so životom bez nikoho po mojom boku ale furt si niekoho chcem nájsť, ale len niekoho kto bude akceptovať že som aký som...
A tak sa pýtam, prečo ma nikto nechce. A kebyže dostanem odpoveď, tak verte že niečo bude znamenať a budem sa snažit eliminovat, aleboo len zamaskovať, to čo ľudí na mne najviac štve... Viem že som egocentrický "intelektuál" (aspoň to mi hovoria) a chcem nájsť niekoho rovnako blaznivého ako som ja, lebo neverím že taká zbytočná kôpka uhľovodíkov ako som ja neexistuje.
Neverím že si toto niekto celé prečíta, ale ak ano, prosím dajte nejaký "response".
@groza doba je tvorené ľuďmi tak že my sme doba....a prispôsobiť je tá najhoršia vec...teda myslím vo všetko...aj čo ti je proti srsti...zdieľam tvoje pocity no ak budeš veriť tak postetávaš kopec ľudí ako si ty...teda s rovnakými záujmami...
je ľahké strhnúť davom...ale ten dav ti neukáže iné hodnoty ktoré sú pre život podstatnejšie ako sú len drogy, alkohol, fajčenie, sex a pod...napr. láska...pravá láska sa nedá kúpiť musíš si ju dobiť presnejšie to dievča ktoré bude stáť za to...držím palce...
@groza si uplne normalny rozumny chalan kiez by takych ako ty bolo viac, mozno by vztahy a laska a veci okolo toho mali uplne inu moralnu hodnotu ako maju teraz moj kamarat mal 21 a az vtedy si nasiel priatelku...skratka ked citil ze ano toto je ona, toto je ta ktora ma oslovila a s tym panenstvom co si spomenul...budes to mat tazke pokial budes chcet "neposkvrnenu" no.. ale drzim palce a zostan nadalej taky aky si doteraz
@groza - ak tebe tvoje správanie/názory prídu v poriadku, tak:
1. je naozaj dôležité čo si o nich myslí niekto iný/väčšina (či sú "ok", alebo nie)?
2. je naozaj dôležité či je to "šialenou dobou" alebo tvojou "neschopnosťou prispôsobiť sa"?
3. prečo sa to vôbec pýtaš? ak ti povieme že si ok, tak ťa len utvrdíme v tom čo už dávno vieš, a ak ti povieme že ok nie si, tak sa na základe toho aj tak nezmeníš, maximálne si tak o nás pomyslíš že sme rovnakí šialenci ako ostatní okolo teba.
...prečo sa vlastne nespýtaš tých svojich rovesníkov či si ok?
pretože vieš že ti odpovedia že nie si, pretože pre nich je v poriadku to akí sú oni a čokoľvek iné je deviácia.
neexistuje univerzálne merítko - v poriadku/normálne je (pre teba) to o čom sa rozhodneš že je normálne.
a pokiaľ sa budeš správať podľa akýchkoľvek iných merítok "normálnosti" okrem tých svojich, bude ti to divné a neprirodzené a bude ťa to spútavať, alebo ponižovať samého pred sebou.
čiže stručná odpoveď: nie, pre teba to normálne nie je. áno, pre teba je táto doba naozaj taká šialená.
áno, pre nich to normálne je. nie, pre nich je táto doba úplne normálna.
nie, pre mňa to prirodzené nie je. nie, nemyslím si kvôli tomu že táto doba je šialená.
Ty si sa proste ocitol v nespravny cas na nespravnom mieste. Preco hned hladas chybu v sebe, ked vidis, ake je spravanie ostatnych odpudzujuce? Je kopec ludi ako ty (ja to nie som, lebo fajcim, priznam sa, ze aj pijem a nejake zeny som uz spoznal). Staci ich najst a ryba skoci do vody, kam patri Som rad, ze medzi nami vyrasta aj zopar uvedomelych jedincov.
neblazni, samozrejme, ze si ok. ja tiez taka nie som, ani som aku ku*va nikdy neobliekala, a ani nebudem, svojho chalana som nepodviedla nikdy a ani nepodvediem, a ani sa s inym ku*vit nebudem, aj ked sa nahodou s chalanom rozideme. Neboj, takych bab normalnych je viac.. len musis poriadne vyckat, pripadne tie 15tky vymejkapovane sa raz spamatuju.. i ked, v dnesnom svete.. ale kazdopadne si uuplne normalny
heh, no dufam ze si neopisoval seba inak neviem niektore slova mi pripadaju tak akoby ich hovorila moja mama ktora ma 55. vid "oplan". ale de facto s tebou do velkej miery suhlasim.. ono je to blbe ze 15 aj mladsie baby maju frajerov starych ako ich otcovia, popritom oni su podla mna vacsina este deti.. no k tomu alkoholu, ja som tiez mal obdobie kedy som to praktizobval, potom som si spocital prachy a prestal, som lebo ide to do penazi a nic take extra podla mna clovek nezazije.. no a fajcenie to uz vobec.. no a k tomu sexu, podla mna je to normalne aspon pre spolocnost kde nieje tabu odhalene zensk tlo, ako to bolo za komošov, kedy 12rocne deti nevedeli naco to maju.. neodsudzujem, pretoze to vediet nepotrebovali, a ani nemali odkial vediet..
mám 16 a žiadneho chlapca som nemala ta čo teraz, dám si cigu a vypijem si ...
ale nie vážne. ja sa tiež zamýšľam, či som divná ja alebo ľudia okolo. navzájom sa nevylučuje ani jedno ani druhé. hlavne sa nesnaž prispôsobiť. buď sám sebou. tuctových ľudí je dosť. a možno sa raz nájde nejaká ženská, ktorá bude rovnaká a budete sa ľúbiť bez pretvárky.
Moderný svet je príšerný...každý sa pretvaruje a ver tomu,nie všetci sú také k.rvy povahy...oni sa tak len hrajú aby zapadli...v dnešnom svete nájsť normálneho človeka je obdivuhodné....
chlapče, palce hore! bud svoj najdlhšie ako to pojde, nesnaz sa zapadnut....mozno ta cakaju tazsie chvile, ale odmenou ti bude, ze zostanes sam sebou....uz som sa bala ze takyto ludia neexistuju a vsetci sa chovaju ako stado oviec! drzim ti palce a ver, ta ,,prava" si ta najde vsetko ma svoj cas
@groza ja si myslim, že aj volakedy uz od takeho skoreho veku sukali ak ti ide o to, aj ked ja s tym vobec nesuhlasim, a poznam aj baby, ktore sa obliekaju vyzyvavo a nikomu nedali, takze nemusis hned podla toho sudit. a poviem ti niektori chalani su fakt zaostali a niekedy nevadi ked ma starsieho, aj ked je to dost divne. tak ale su aj horsie veci, tym ze chodi so starsim chalanom nikomu neubližuje, teda pokial s nim nema dieťa!! a ked sa jej to tak paci tak preco nie. to ze si nemal babu je uplne ok. a to že maš iny nazor neznamena, že nie si OK. mne sa taktiež nepáči každý týždeň ožieranie, ale však ked si clovek obcas vypije je v poho... a ani ja nemám chalana, a nevadí mi to, len ma serú tie otázky: no čo, frajera už máš??
a kým nadávkam.. ja nadávam a je mi to jedno, pre mňa sú to obyčajné slová a vôbec ich nevnímam ako neslušné alebo čo, a navyše keď sa udriem a trochu si zanadavam, hneď sa cítim lepšie.. len samozrejme, musim si davať pozor v akej spoločnosti nadavam, lebo nie všetci to vnimaju tak ako ja - zhluky pismen nespravne odsudene spoločnosťou keď sa ti nechce nadávať tak to nerob a máš to vyriešené a ja aj ked poviem nejaku nadavku, vobec to tak nemyslim a ty keby si to počul by si si mozno povedal ako skaredo hovorim ale ja to tak vobec neberiem, lebo kazdy okolo mna nadaval a ja som to tak vobec nebrala a ani som nevedela ako a aj ja tak uz hovorim.. samozrejme že nie kazde druhe slovo mozno obcas, ale vobec to nevnimam ako neslusne slova
Hurá sláva!!!!!!!!!!! konečne jeden normálny chalan.
Prosím ťa zostaň aký si a nemeň sa kvoli partii tupcov s vygumovynými mozgami dnešnou dobou.
Zrejme patríš ako ja a to malé percento ludí v dnešnej dobe k ja to volám stará škola. Sú to ľudia ktorí nepovažujú idiotské správanie a slovník horší než spustí miestny ožran za super úžasné.A úprimne okoliu sa budeš vždy zdať podivín a čudák abo nenormálny.
Lenže prosím zostaň nenormálny v ich očiach aby na tejto planéte zostal aspon niekto normálny.Si absolútne ok.
@groza len bud prirodzeny, nesnaz sa ovplyvnit, nalakat na zle chodnicky a zi si svojim zivotom. Nepozeraj na nich ako ziju ale ty chod za svojim cielom a nezabudni, bud sam sebou..
@groza taaaak presnee ! nechápem tento svet vôbec. Prispôsobovanie, pretvárka, syndróm nenáročnosti..podriadenosti..Konečne by mohli začať žiť podľa vlastných pravidiel a sebahodnôt..
@bunnyboy pozor on si o sebe môže myslieť že je jedinečný slušný atď. podľa mňa je toto fórum subjektívne. a áno patrím medzi tých "hajzlov" čo pijú a húlia ale svoju ženskú som v živote nepodviedol a ani to nemám v pláne.
@groza u pätnásť ročných je toto správanie úplne normálne. vtedy majú decká ten megalomanský pohlľad na svet že chcú všetkého veľa a chľast, sex atď. je pre nich nový
@groza a ešte otázočka: nesympatizuješ náhodou z nacistami alebo kotlebovcami? sorry ak som ťa urazil ale ten tvoj militantný profli spolu s kombináciou straight edge životným štýlom.... vieš ak sú moje domnienky pravdivé možno je to tým.
@groza a ešte jedna vec. v 14-15 som bol na tom rovnako ako ty a spravilo to zo mňa sociopata. teraz necítim v podstate nič a celkom mi to vyhovuje. neskôr som sa dal na metal čo ma ešte viecej dištancovalo od ostatných. našiel som si okruh známych čo sú mi podobný. naučil som sa dosť zákerne biť takže keď ma niekto uráža/napadne atď viem sa brániť a rozbiť mu hubu. neprispôsobil som sa dobe- len stojím obďaleč a pozorujem ako sa vyvíja a sem tam pokrútim hlavou a čo najviac z toho ťažím.
@obnoxious V pozadí mojej fotky je kladivo a kosák a náckov z duše neznášam. K ľuďom sa sám snažím správať najlepšie ako viem a nie som žiadny bitkársky tip (ja som skôr ostrostrelec) no keď ma niekto fyzicky napadne tak ľutuje (zuby sú zuby).
Ak sa ti zdá, že si v poriadku, tak je to OK, čo na tom riešiť. aj tak si ale myslím, že tento tvoj postoj ti vydrží asi tak ešte rok-dva, potom si nájdeš frajerku a dáku partiu a trošku sa "pokazíš"
Vies co ?? povirm ti toto. To, ako sa spravas, a aka je tvoja momentalna situacia, aku opisujes, je uplne v poriadku. prave naopak. Je to dobre. Lebo po tomto svete beha cim dalej menej ludi ktory maju nastavene hodnoty na patricnu mieru. Ze su pre ne hodnoty priatelstvo a nie sex. Laska a nie ponizovanie. Abz som presiel ku jadru veci, nezijem opklopeny az takym zvrhnutym spolocenstvom. Mozno je to tym ze chodim na vyberovu skolu a som Skaut, na co som HRDY, ale uz aj na tej vyberovej skole vela ludi chlasce, fajci, a baby chodia s chalanmi o rocniky vyssie. Ono to nie je nic zle, sak baba potrebuje nejakeho ,,ochrancu,, , ale je rozdiel ked sa tato baba oblieka ako stetka a s tym chalanom o par rocnikov vyssie sa frantuje na chodbe. Je to, poviem mierne, nechutne a odporne. Ked rastiem, uvedomujem si ze ludi, ktory sa takto nespravaju, je cim dlej menej. Cim som starsi, tym dalej mi to vadi. ludia chlascu, piu, dokonca sa to zvrhava na situacie ked chalan vysvetluje svojim nadrzanym kamaratkam chut spermii. CHALAN !!!!!!!!!
Abz som to ukoncil, bud rad ze si na tom tak ako si teraz. Vsak vidis ako dopadly ostatny !! Ako dopadlo tvoje okolie!! Ze sa vsetci snazia prist o panenstvo/panictvo este pred narodenim, to je chyba spolocnosti. Nie tvoja. Chyba vychovy. Bud rad ze ty si dostal ako jeden z mala a poslednych tu spravnu. Bud hrdy ze si zo svojho okolia posledny mohykan ktory sa sprava ako clovek a bud na to hrdy. !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
ži si ako sa páči tebe a ich maj na háku....
ty si ok ....ostan jak si normalny mozes byt aj pri pridrbanych kamosoch
Si ako ja, teda nie si sám, a si O.K.
A to, že s tebou neprehovoria ti ja už nevysvetlím čim to je ale buchty na bruchu riešia minimalne vikendove znamosti
Buď stále sám sebou a vykašli sa na nich.
A v tvojom prostredí si asi aj dosť vzácny
Myslím,že chalani s postojom ako ty bývajú aj obľúbenejší
ale sak ..povedz si..stoji ti to za to? zalezi ti vobec na nich? kasli na ostatnych a rob to co chces ty..kazdemu vyhovuje nieco ine..ja verim v to ze postupom casu objavim nejakych uzasnych ludi ktori maju radi veci ako ja a tak
@groza : Si najviac OK !!!! Takých ľudí ako ty by som chcel mať okolo seba nie týchto kktov vytretých. A to že ešte zrejme sympatizuješ k rusákom je u mňa ďaľšie plus
Aká škoda že normálnych ľudí je čím ďalej tým menej. :/
to je inak tiez sranda
Občas sa sundať je zdrave inač ....po 4 mesiacoch treningov sa dať na vikend do liehu je fajn
Ono to je zlé,že väčšine chlapcov v našom veku ide iba o jedno
mám veľa kamarátov takých ako ste vy,ja a ďalší super ľudia ich za buzerantov nepovažujeme,takže sú obľúbení
Prijebané názory prijebaných ľudí netreba počúvať
ale sak neni nam dobre mne to nevadi ked som sama a chalani ma nechaju tak...akoze no..uz mi to lezie trosku na nervy..ale sak nikto normalny okolo mna neni..ziadny normalny chalan tesila som sa na strednu ze super novi ludia...uhm jasne tak teraz sa tesim na vysku no
aj mne to viac chlapcov povedalo ...ze so mnou sa to neda proste ze som taka nedostupna ci co.D mozme byt asi hrde na seba ze sme ZATIAL neni tak zufale
@8alexey8 tak pre takých sú tie iné .. a tých sypačov poznám mám pár v bezprostrednom okolí a sú na smiech
O mňa sa s laskou staram sam niekomu pupek a ja si v 50 budem veselo vypiskovať a davať senior ligu na medaile
@hopelight cheee tak vidiš smej sa im chlapci obehali suťaže a ty si stale doma
@hopelight dzeeeci to ne sypači no lenže ty to robiš vylučne pre zabavu a rekreačne ale keď maš isť na čisto deň čo deň strongman training a o 2-3 hodinky ťažke drepy a ťahy tak buď umrieš alebo to neuregeneruješ
no čo ti poviem .... sme na tom rovnako alebo teda aspoň z časti tiež nebehám po meste a neožieram sa .... nevidím v tom nič zábavné a z toho dôvodu nechodím ani do ,,spoločnosti,, medzi ľudí , odrazuje ma len tí čo vykrikajú pod oknami behajú po meste ožratý ... a ak mám povedať tak ani diveča som ešte nenašiel, no mením prostredie takže uvíme ako sa bude dariť ...ale tebe želám veľa šťastia , máš ešte kopu času a nestratil si zatila nič podľa môjho názoru
Užívaj si boj proti tejto prehnitej spoločnosti a vyjdi v ústrety žiarivejšiemu zajtrajšku, ktorý stvoríš silou svojho čistého mravného a úprimného ducha!
ja budem mať onedlho 25 - chlapa som nemala, v živote som nefajčila, nebola na diskotéke, síce raz som bola opitá, ale nie úplne na mol a odvtedy už nikdy viac, ani nič iné som neskúšala a nadávam len keď ma fakt niekto/niečo úplne vytočí...
a rozhodne nepôjdem proti sebe len kvôli tomu, aby som bola v tomto svete "normálna"
...lenže...deti, ktoré vonku fajčia a pijú si všimneš skôr ako deti, ktoré sedia doma a nerobia zlobu...čiže je ťažšie sa s takými ľuďmi zoznámiť...
a ešte dodávam že ak si na tú správnu počkáš budeš rád
A tak sa pýtam, prečo ma nikto nechce. A kebyže dostanem odpoveď, tak verte že niečo bude znamenať a budem sa snažit eliminovat, aleboo len zamaskovať, to čo ľudí na mne najviac štve... Viem že som egocentrický "intelektuál" (aspoň to mi hovoria) a chcem nájsť niekoho rovnako blaznivého ako som ja, lebo neverím že taká zbytočná kôpka uhľovodíkov ako som ja neexistuje.
Neverím že si toto niekto celé prečíta, ale ak ano, prosím dajte nejaký "response".
je ľahké strhnúť davom...ale ten dav ti neukáže iné hodnoty ktoré sú pre život podstatnejšie ako sú len drogy, alkohol, fajčenie, sex a pod...napr. láska...pravá láska sa nedá kúpiť musíš si ju dobiť presnejšie to dievča ktoré bude stáť za to...držím palce...
Ale vždy ostaň sám sebou...inak budeš ľutovať...
1. je naozaj dôležité čo si o nich myslí niekto iný/väčšina (či sú "ok", alebo nie)?
2. je naozaj dôležité či je to "šialenou dobou" alebo tvojou "neschopnosťou prispôsobiť sa"?
3. prečo sa to vôbec pýtaš? ak ti povieme že si ok, tak ťa len utvrdíme v tom čo už dávno vieš, a ak ti povieme že ok nie si, tak sa na základe toho aj tak nezmeníš, maximálne si tak o nás pomyslíš že sme rovnakí šialenci ako ostatní okolo teba.
...prečo sa vlastne nespýtaš tých svojich rovesníkov či si ok?
pretože vieš že ti odpovedia že nie si, pretože pre nich je v poriadku to akí sú oni a čokoľvek iné je deviácia.
neexistuje univerzálne merítko - v poriadku/normálne je (pre teba) to o čom sa rozhodneš že je normálne.
a pokiaľ sa budeš správať podľa akýchkoľvek iných merítok "normálnosti" okrem tých svojich, bude ti to divné a neprirodzené a bude ťa to spútavať, alebo ponižovať samého pred sebou.
čiže stručná odpoveď: nie, pre teba to normálne nie je. áno, pre teba je táto doba naozaj taká šialená.
áno, pre nich to normálne je. nie, pre nich je táto doba úplne normálna.
nie, pre mňa to prirodzené nie je. nie, nemyslím si kvôli tomu že táto doba je šialená.
veď všetky chcú malých 15-17 ročných zasranov
ale nie vážne. ja sa tiež zamýšľam, či som divná ja alebo ľudia okolo. navzájom sa nevylučuje ani jedno ani druhé. hlavne sa nesnaž prispôsobiť. buď sám sebou. tuctových ľudí je dosť. a možno sa raz nájde nejaká ženská, ktorá bude rovnaká a budete sa ľúbiť bez pretvárky.
ale ja som sa už stihol viac prispôsobiť, viem si udržať svoju dôstojnosť a zároveň mám vybudovaný rešpekt v okolí.
Prosím ťa zostaň aký si a nemeň sa kvoli partii tupcov s vygumovynými mozgami dnešnou dobou.
Zrejme patríš ako ja a to malé percento ludí v dnešnej dobe k ja to volám stará škola. Sú to ľudia ktorí nepovažujú idiotské správanie a slovník horší než spustí miestny ožran za super úžasné.A úprimne okoliu sa budeš vždy zdať podivín a čudák abo nenormálny.
Lenže prosím zostaň nenormálny v ich očiach aby na tejto planéte zostal aspon niekto normálny.Si absolútne ok.
ty si super
Ešte raz diky.
Abz som to ukoncil, bud rad ze si na tom tak ako si teraz. Vsak vidis ako dopadly ostatny !! Ako dopadlo tvoje okolie!! Ze sa vsetci snazia prist o panenstvo/panictvo este pred narodenim, to je chyba spolocnosti. Nie tvoja. Chyba vychovy. Bud rad ze ty si dostal ako jeden z mala a poslednych tu spravnu. Bud hrdy ze si zo svojho okolia posledny mohykan ktory sa sprava ako clovek a bud na to hrdy. !!!!