Trebars by si to aj zasluzili.... ale pomoct sa da len tomu, kto o pomoc poziada....
Tie zeny si mozu vybrat, ci chcu ostat tak ako su alebo to chcu zmenit.... nemozes sa len tak vyhlasit za samozvaneho zachrancu.... viac menej mozno slo len o drsne silacke reci a doma su pod papucou nikdy nevies
@orochimaru nie že by som ťa chcel baliť ani sa to takto neda ale musim konštatovať, že maš pekny profil a tie obrazky za teba hovoria, maš zmysel pre krasno a estetiku, len tak dalej čau.....filip
@belzeboss Ved o nic... Ja len ze si ta pamatam ako zaryteho homofobika a teda ked niekto ako ty hovori cloveku, ktory len poukazuje na heteraka xy krat horsieho ako 9 z 10 gayov, ze sa nema miesat do jeho zivota, tak to znie dost porkytecky.
@0 si síce gay, ale mňa to vôbec netrápi. čo sa týka vyššie spomenutej problematiky, áno, sú to chujovia. Ale čo ak ich tie ženy podvádzajú za každým rohom?
@katalyzator slovo homofobik, homofob povazujem za nespravne a smiesne..ale na tom teraz nezalezi, to som odbocil...no v tejto problematike sa moj nazor naozaj nezmenil, ale suvis s temou mi unika..tema diskusie, ak teda tomu dobre rozumiem, je uplne ina..a ja by som reagoval rovnako bez ohladu na zakladatela diskusie, na jeho orientaciu..on sa nema co miesat do ich rozhovorov, za tym si stojim...nech pocuva ked rozpravaju nahlas, ale preco by mal reagovat nejak na ich sukromny rozhovor...bez ohladu na temu...hlavne ked nevie o nich nic, nevie teda posudit do akej miery rozpravaju opravnene a pod...a navyse v krcme sa toho narozprava kadeco...keby som o vsetkom mal zalozit diskusiu a pytat sa ako som sa mal zachovat tak ver, ze na ine diskusie tu uz miesto nezvysi..
@james144 , chcel som vediet tvoj nazor, ked si uz sem na stranku prikvapil, ja sa do druhych nestaram zo zasady.....
@majo aj to može byť, možna že je to aj lepšie, ked človek zostane slobodny...
@katalyzator : ak sa niekomu postavy pri pozerani na ak muža, nemusi byť hned gay... to ako keby si sa dival na seba v zrkadle a by sa ti postavil....a to by si si myslel o sebe že si bukvica??????
@vincent vega, bolo to tam take huste, že som radšej išiel preč, boli to rypaci na pohladanie.....
Jezis a teplosi akoze na svojich " spolocnikov " nenadavaju? Tie zeny mohli byt nejake svine a tiez neviem preco by sa nemohli na nich trosku postazovat? Odfiltruju to a nemusia sa hadat, btw kraliku kolko gay tem tu este chystas dat?
Myslím, že zakladateľovi ankety šlo skôr o princíp- zbytočné si hľadať partnera ak naňho potom nadávaš. A ak ich počul nechcene, museli dosť nahlas hovoriť, čo by rušilo snáď každého.
Ale neviem si predstaviť, že by som šla do krčmy a začala nahlas nadávať na svojho partnera. To je súkromná vec, či nie?
@aldaron2 , a kto ti nakukal domyšlave chlapčisko, že som bol v gay bare!!!! pri mojom zajko30 nevstupuj viac do diskusie...urobiš dobre nielen mne ale aj druhym, nikto neni na teba zvedavý... filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tie zeny si mozu vybrat, ci chcu ostat tak ako su alebo to chcu zmenit.... nemozes sa len tak vyhlasit za samozvaneho zachrancu.... viac menej mozno slo len o drsne silacke reci a doma su pod papucou nikdy nevies
...filip
yaoi
shounen-ai
..NIE SOM GAY, ALE TAKETO ANIME O BUZERANTOCH SI SEM-TAM KUKNEM - POZRIEM HMMM!!?...
@katalyzator co ta trapi dieta moje, ja ziadneho gaya osobne nepoznam a podobnym diskusiam sa vyvarujem uz isty cas...takze nechapem o co ti ide...
Och snad som sa do tej vety nezamotal
@majo aj to može byť, možna že je to aj lepšie, ked človek zostane slobodny...
@katalyzator : ak sa niekomu postavy pri pozerani na ak muža, nemusi byť hned gay... to ako keby si sa dival na seba v zrkadle a by sa ti postavil....a to by si si myslel o sebe že si bukvica??????
@vincent vega, bolo to tam take huste, že som radšej išiel preč, boli to rypaci na pohladanie.....
dakujem za komentare....
filip
A jo, on sa pytal ako mal zasiahnut do rozhovoru, tak sa ospravedlnujem
Ale neviem si predstaviť, že by som šla do krčmy a začala nahlas nadávať na svojho partnera. To je súkromná vec, či nie?
A takí chlapi sú všade a to ani starí ešte nie sú a už majú nábeh na takéto reči.Kto si neváži,ten si neváži.