ahojte, spolužiačka mi povedala, že keď odštátnicujeme a budeme bc. tak v lete nebudeme mať študentské zľavy napr. na MHD, vlaky a tak aj keď ideme na inžinierske. Mne sa to veľmi nezdá.. je to tak ?
záleží ako si to poistí vaša škola. je to oficiálne tak, no napr. nám sprístupnili zápis na naväzujúce študium už v júni, takže sme prakticky ten status študenta nestratili... ale ak si zoštátnicovala, tak nie si študent až do dňa zápisu do ďalšieho ročníka
nooooo počkajte kamaráti zalezi od skoly. ja napr. som studentom bc studia podla potvrdenia do 31.8., zapis do magisterskeho studia mam v juli a od zaciatku augusta uz mi vydavaju potvrdenie o navsteve skoly na magisterskej urovni, ktore plati od zaciatku septembra. cizeeeeeeeee asi sa radsej opytaj na studijnom
no napr. ja som sice statut studenta "stratila" uz v juni,ale nam v triede nevypli na studijnom isic, takze som mala zadara cestovanie cele leto a detto zlavu na busy a tak dokonca som minule leto byvala na intraku pre studentov za smiesny peniaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov