ahojte všetci chcela by som poradiť súrne ohľadom môjho dlhého prípadu. Všetko sa to začalo ked som stretla vysnívaného chapa no vtedy som to ešte nevedela nechcela som si to priznať pretože bol o 10 rokov starší. Jeden jeho kamarát ma chcel a ja som vted
Máš 15 rokov preboha... Aký pravý? Vieš koľko takýchto "pravých" ešte stretneš? Ty aj kamoška ste dosť naivné, keďže ten chalan chce asi určite len jedno Začni konečne premýšlať a nie bezhlavo sa rútiť k niekomu, kto o to nemá záujem... Preboha veď je toľko iných chalanov, čo by mali možno o teba záujem, zamysli sa
@majox ja už budem mať 18 len som sa pomýlila v dátume a je to prvý chalan u ktorého som premýšlala že sním budem žiť áno a kde majú byť akože tí chalani pretože ja nikoho nevidím ...
@indifferentgirl jebat na to ved to je chlap s ktorím by som chcela žiť možno ho vykreslujem ako úplneho debila ale v skutočnosti až na tie detaili v mojom príbehu je dokonalí
hm, zaujímavé vzťahy, ona je ti schopná ho prebrať, ty si o sebe myslíš, že si vo všetkom lepšia, ako ona... ale úprimne ma najviac pobavilo "mám mu povedať čo cítim alebo mám s ním iba flirtovať ?", ako keby tretia možnosť ani nebola... a tá by bola podľa mňa najlepšia, veď on sám nevie, čo chce, strieda to ako ponožky, nechá sa zbaliť hocikým a už na začiatku sa netvári, že by sa plánoval venovať len jej. ak mu vyklopíš, čo cítiš, tipujem, že hneď prebehne k tebe, ale o týždeň už môže byť zas preč.
Tak máš 17, ale vyjadrenie budem s ním žiť je veľmi zaujímavé... Taktiež ma pobavilo, vyjadrenie "vystiedal 10 dievčat rovnako najivných ako som bola ja" a teraz tvrdíš že nie si naivná, alebo ako tomu mám rozumieť? Tak keď si tá lepšia a všetci o tom vedia, tak by si mala byť s ním, ak sa nemýlim A čo sa týka otázky "kde sú tí chlapi", tak skús otvoriť oči a nezapodievaj sa s ním...
@majox no ja si myslím že už niesom taká najivná ako kedysi vtedy som čakala od neho veľké veci ... to sa ty povie nemám sa ním zaoberať a ako ved myslím stále iba na neho a ja mám oči otvorené až príliš fakt nikoho nevidím teda aspoň nie takého akého by som chcela mať a nie niesom náročná len 130 kg chlap ma žiaľbohu nepriťahuje
mne pripadá on ako nevyspelý (na jeho vek)... to, že ťa chcel ešte neznamená, že ty si vyspelá jemu veku, lebo to, že si začal s tvojou kamoškou a ďalšími dievčatami v tvojom veku znamená, že on je nevyspelý (teda vyspelosťou sa zasekol na tých 18)...
si mladá a naivná, on je úbožiak a tvoja kamarátka jedna veľká pi...
kde máš istotu, že po 5 rokoch, kedy by mal 33, by stále nebehal za 18tkami, lebo ty si už na neho príliš stará?
Možno od neho čakáš veľké veci aj teraz. Tak sa teda zobuď a nemysli na neho, kašle na teba, kašli na neho, začni premýšlať racionálne konečne, aj so svojou "kamoškou". Takže chceš mi naznačiť, že v svojom okolí sa prechádzajú len 28 + ročný muži a 130kg chlapi? Správne tomu rozumiem, alebo ty vidíš len jedného chlapa, s ktorým chceš prežiť celý svoj život? ZOBUĎ SA!
nejdem ti radiť aby si dospela alebo sa naučila gramatiku, také komentáre sú zbytočné a dotyční sa len snažia byť zaujímaví a naznačiť že sú lepší ako pisateľ...
ale dievča, jedno ti poviem...uvedom si svoju cenu, uvedom si, že nie si handra...sebavedomie máš slušné, tak si uvedom, že on nie je pre teba dosť dobrý, lebo ťa opustil pre inú...
variť, prať, žehliť vieš?!?!.........mala by si sa viac točiť okolo matere a učiť sa do života niečo osožné, potom by ťa takéto blbosti ohladne vzťahov nepostretli.........filip
Správaj sa k nemu ako ku kokotovi ktorým je, uvedom si že chybu si spravila keď si si vybrala piču ktorá sa tvári ako tvoja kamarátka miesto neho, prípadne na začiatku celého tohto príbehu, a to takú, že si celý ten príbeh neukončila ešte predtým ako vôbec začal.
Ďalej robíš chybu v tom že používaš slová ktorých význam absolútne nepoznáš ("ten pravý"), si namyslená a netušíš akým spôsobom posudzovať ľudí - keby si to tušila tak by si oňho po druhej alebo tretej bojovať prestala, a nikdy by si o danej údajnej kamarátke a sebe nepovedala že "pretože všetci vedia že ja som tá lepšia a to hovorím o všetkom", pretože len zriedkakedy sú ľudia "lepší" a "horší" v 97% prípadov sú skrátka len iní.
Ďalej robíš chybu v tom že to ešte vôbec riešiš, čím riskuješ že si zo života spravíš telenovelu, čo znie možno romanticky a vzrušujúco, ale ver mi, telenovely sú hysterické prázdne žvásty. Poradil by som ti vyjebať sa na všetkých troch (Martina, jeho kamaráta, aj piču kamarátku), na chvíľu dať chalanom pokoj a dať chalanom najavo aby dali pokoj tebe, kým sa z toho trochu nedáš dokopy a mierne ti dorastie zmysel na odhadovanie ľudí.
Následne sa zameraj na niečo bližšie tvojej vekovej kategórií, povedzme rozdiel tak najviac 4 roky, pretože aj keby ťa hneď 25ročný naozaj miloval (čo veľmi pravdepodobne nebude), tak si nepomôže a v mnohých kritických situáciách keď sa mu to bude hodiť o tebe vyhlási že si decko a bude sa tak k tebe správať (pričom možno bude mať pravdu a možno nie, ale to nie je podstatné). S chlapom takého veku skrátka nemôžeš mať ani vážny vzťah, ani nevážny vzťah takého druhu ako by si chcela, vždy bude v prevahe on, v akejkoľvek situácií a po akejkoľvek stránke, a teda je veľké riziko že pokiaľ nie si dostatočne silná osobnosť (čo nie si), tak z teba taký vzťah vychová hysterickú piču.
A ver mi, že byť hysterickou pičou nie je príjemné, ani jej samotnej, ani jej okoliu.
S láskou a prianím veľa odvahy, trpezlivosti, šťastia a dospievania,
P.S. snažiť sa ísť do vážnejšieho vzťahu s niekým kto ťa priťahuje začni vtedy, keď si všimneš že ťa chlapi začali priťahovať nie na základe vzhľadu, ale charizmy. Do tej doby by som si na tvojom mieste vyberal radšej čisto z rozumu, alebo sa o vážnejšie vzťahy nesnažil vôbec.
Ja by som to tej defke vrátila, pekne by som flirtovala s "Martinom" a potom keby som ho dostala, tak by som odkopla aj jeho. Pekne dve muchy jednou ranou.
Ked bola vo Europe velká bieda a nie je to tak dávno , ludia spojení trápením si viac vážili jeden druhého , potrebovali sa a vtedy plnila láska svoju velkú rolu , čoho dôkazom sú aj 40,50 ročné manželstvá prarodičov mnohých ludí (aj mojich).
Ale dnes, ked už ide každý sám za seba a zároven sa ludia menej navzajom potrebujú , láska je viac fyzika..... do popredia sa sa hrnú fyzické nároky na jedinca a ideal minulých 10 ročí sa pomaly vytráca.
čím pokročilejšia doba , tým pravej lásky menej a menej
@pavlinkaa aj o tom som už premýšľala ale ako sa poznám tak by som sa namotala a povedala by som si že niesom ako ony a srala nato ale možno to skúsim dík za radu
@midnight ja viem že som urobila chybu ale mňa vtedy ani len nenapadlo že oni dvaja by spolu mohli niečo mať mala som to zastaviť ked sa este dalo lenže to už je minulosť už to nezmením len môžem to obrátiť zo svojej stránky na heppy end možno teda..no a ja s tou mojou akože kamarátkou som ukončila takmer všetky kontakty s ňou ja sa snou ani nerozprávam ani nepozdravím je to premňa iba kurva a suka a ževraj jej chíbam no drzosť ! dakujem za radu no na martina sa vykašľať úplne nemôžem lebo okrem iného sme aj kamaráti znie to asi úplne šialene ale ja by som stratila záujem a vykašlala sa na neho až vtedy keby mi urobil niečo nepekné napríklad by mi povedal že ma už nechce vidieť že som p*ca alebo by ma ponížiť... No a nemysli si že sa mi nepáčia aj chalani v mojom veku len u nich som takmer bez šance a okrem iného sú to pubertálne deti česť výnimkám
moj priatel ma kamaratku s ktorou si uz vypisuje velmi dlho cez net..a v den kde prisiel za mnou aby sme prvy krat boli spolu tak vyuzil prilezitost ze ta jeho znamost cez net byva blizko mna a ako prve bezal za nou a potom vecer sa priplazil za mnou..a nevie pochopit co ten den pre mna znamenal. a dalej to pokracovalo tym ze sa jej stazoval na svetko co sa medzi nami stalo a za mnou prisiel az ked to prebral s nou.. mna odsuval na vedlajsiu kolaj stale..nepodviedol ma ale nevie pochopit ze mi vadi ta jeho kamartka ..co vy nato?
@bendzi160 nepodviedol ťa to je dobré ak si si tím istá a možno to vyznie ako porovnávanie ale ja mám oveľa komplikovanejšiu situáciu ako ty ja som sním ani nechodila ... proste mu to raz a navždy vysvetli že ty to vadí ale nemôžeš mu zakázať stretávať sa sňou lebo by mal pocit že ho máš uviazaného nakrátko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Chod sa prihlasit na zumbu , stacilo mi ze mas 15 a pises o dlhsom vztahu zasebou.
Ale meno si vybrala pekne
neporadím ti, lebo som to nezažil a je mi z toho blbě
a neries o 10 rokov starsich chlapov, co asi tak po tebe chcu, ha?
Vazne aj ked mas 17 tak co cakas od 27 rocneho.... co ked ti zajtra povie ze chce 3 deti?
Tak máš 17, ale vyjadrenie budem s ním žiť je veľmi zaujímavé... Taktiež ma pobavilo, vyjadrenie "vystiedal 10 dievčat rovnako najivných ako som bola ja" a teraz tvrdíš že nie si naivná, alebo ako tomu mám rozumieť? Tak keď si tá lepšia a všetci o tom vedia, tak by si mala byť s ním, ak sa nemýlim A čo sa týka otázky "kde sú tí chlapi", tak skús otvoriť oči a nezapodievaj sa s ním...
páve som zabila dve minúty svojho života....
1.dospej
2.vyjeb sa na tú "kamošku"
3.vyjeb sa na toho geňa ktorého si nazvala Martin
4.vyjeb sa na jeho kamaráta
5.dospej
a este raz si zasluzis
si mladá a naivná, on je úbožiak a tvoja kamarátka jedna veľká pi...
kde máš istotu, že po 5 rokoch, kedy by mal 33, by stále nebehal za 18tkami, lebo ty si už na neho príliš stará?
Možno od neho čakáš veľké veci aj teraz. Tak sa teda zobuď a nemysli na neho, kašle na teba, kašli na neho, začni premýšlať racionálne konečne, aj so svojou "kamoškou". Takže chceš mi naznačiť, že v svojom okolí sa prechádzajú len 28 + ročný muži a 130kg chlapi? Správne tomu rozumiem, alebo ty vidíš len jedného chlapa, s ktorým chceš prežiť celý svoj život? ZOBUĎ SA!
ale dievča, jedno ti poviem...uvedom si svoju cenu, uvedom si, že nie si handra...sebavedomie máš slušné, tak si uvedom, že on nie je pre teba dosť dobrý, lebo ťa opustil pre inú...
len to som chcela
Správaj sa k nemu ako ku kokotovi ktorým je, uvedom si že chybu si spravila keď si si vybrala piču ktorá sa tvári ako tvoja kamarátka miesto neho, prípadne na začiatku celého tohto príbehu, a to takú, že si celý ten príbeh neukončila ešte predtým ako vôbec začal.
Ďalej robíš chybu v tom že používaš slová ktorých význam absolútne nepoznáš ("ten pravý"), si namyslená a netušíš akým spôsobom posudzovať ľudí - keby si to tušila tak by si oňho po druhej alebo tretej bojovať prestala, a nikdy by si o danej údajnej kamarátke a sebe nepovedala že "pretože všetci vedia že ja som tá lepšia a to hovorím o všetkom", pretože len zriedkakedy sú ľudia "lepší" a "horší" v 97% prípadov sú skrátka len iní.
Ďalej robíš chybu v tom že to ešte vôbec riešiš, čím riskuješ že si zo života spravíš telenovelu, čo znie možno romanticky a vzrušujúco, ale ver mi, telenovely sú hysterické prázdne žvásty. Poradil by som ti vyjebať sa na všetkých troch (Martina, jeho kamaráta, aj piču kamarátku), na chvíľu dať chalanom pokoj a dať chalanom najavo aby dali pokoj tebe, kým sa z toho trochu nedáš dokopy a mierne ti dorastie zmysel na odhadovanie ľudí.
Následne sa zameraj na niečo bližšie tvojej vekovej kategórií, povedzme rozdiel tak najviac 4 roky, pretože aj keby ťa hneď 25ročný naozaj miloval (čo veľmi pravdepodobne nebude), tak si nepomôže a v mnohých kritických situáciách keď sa mu to bude hodiť o tebe vyhlási že si decko a bude sa tak k tebe správať (pričom možno bude mať pravdu a možno nie, ale to nie je podstatné). S chlapom takého veku skrátka nemôžeš mať ani vážny vzťah, ani nevážny vzťah takého druhu ako by si chcela, vždy bude v prevahe on, v akejkoľvek situácií a po akejkoľvek stránke, a teda je veľké riziko že pokiaľ nie si dostatočne silná osobnosť (čo nie si), tak z teba taký vzťah vychová hysterickú piču.
A ver mi, že byť hysterickou pičou nie je príjemné, ani jej samotnej, ani jej okoliu.
S láskou a prianím veľa odvahy, trpezlivosti, šťastia a dospievania,
Midnight
Navyše, kde máš istotu, že aj teba nevystrieda ako predošlých desať, ak od teba dostane, čo chce?
Ale dnes, ked už ide každý sám za seba a zároven sa ludia menej navzajom potrebujú , láska je viac fyzika..... do popredia sa sa hrnú fyzické nároky na jedinca a ideal minulých 10 ročí sa pomaly vytráca.
čím pokročilejšia doba , tým pravej lásky menej a menej