Jem prakticky všetky druhy mäsa ale najviac rybie mi chutí..
A z ovocia zjem len jablko, banan... zo zeleniny toho zjem už oveľa viac ale z tej iba zelenej zeleniny asi tak len kapustu a brokolicu.. noooo a ešte špenát ale ten mame doma malokedy bo chutí len mne...
Ja som pescetarian, teda takmer vegetarian, ale jem aj ryby a morske plody.
Inak podla kamosov som farizejtarian, alebo mampicitarian, lebo ked som niekde na chate rozbity na chudaka, tak ma vzdy ukecaju na slaninu/klobasu ale za triezva sa takym veciam vyhybam. Uz mi to ani moc nechuti.
@tommyhot 2-3 týždne. ked som naposledy dal na fb tú fotku z McDonalds orgií zabitých zvierat, tak vtedy som naposledy jedol mäso. a nejako moc ma to odvtedy nepokúšalo a ked aj, tak si spomienem na to, že či by som to zviera ja osobne zabil len preto, aby som mal trochu lepšie jedlo...a okamžite ma chuť na mäso prejde a inak nevnímam ani ryby a morské plody, aj ked tie som mal predtým najradšej.
@asceticjunkie tak to je super pokrok ja ryby jem len preto, ze podla nasich doterajsich vedomosti o nervovej sustave velmi pravdepodobne necitia bolest. Je to pokrytecke, ale zatial na tom neviem/nechcem nic menit. Ked zistime, ze bolest citia, tak ich velmi pravdepodobne prestanem jest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A z ovocia zjem len jablko, banan... zo zeleniny toho zjem už oveľa viac ale z tej iba zelenej zeleniny asi tak len kapustu a brokolicu.. noooo a ešte špenát ale ten mame doma malokedy bo chutí len mne...
Ja som pescetarian, teda takmer vegetarian, ale jem aj ryby a morske plody.
Inak podla kamosov som farizejtarian, alebo mampicitarian, lebo ked som niekde na chate rozbity na chudaka, tak ma vzdy ukecaju na slaninu/klobasu ale za triezva sa takym veciam vyhybam. Uz mi to ani moc nechuti.
» onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/faf... (aj v 2013 sa robili nejake studie)
Presne ako ja