ja ho mam...ale co ja viem...ja som neni moc narocna na mobil,niesom technicky typ ale lezie niekedy na nervy aj mne... A co som pocula od znamej co robi v O2 tak vela ludi ich chodi reklamovat,lebo zamrzaju,aj mne to robi ale reklamacia nepripada v uvahu kedze mi ho otec zohnal niekde po znamosti kolkokrat som za den vyberala aj niekolkokrat baterku co sa ani nechcel vypnut a da sa tam instalovat velmi malo aplikacii je s tym dost problem...priatel vzdy ked ho ma chvilu v ruke vyhlasi ze by ho najradsej otrieskal o zem asi by som ho neodporucila... tot nazor laika
@sulinatorka ten telefon by bol teoreticky dobry...len je to zla kombinacia znacky telefonu s operacnym systemom...v SE by bol lepsi skor android pretoze ten symbian co tam SE ma neni zly ale neponuka vyhody ktore ponuka v kombinacii s nokiou...ako nokia obchod, nokia mapy atd atd...takto musis aplikacie znahat na forach a podobnych strankach...dost z nich ani nemusi ist pretoze su zamknute len pre nokiu..
skratka nokia so symbian je super..ale akonahle da do svojich telefonov symbian SE tak je to FAIL pretoze tam je podpora skoro nulova..takze @fauxpaux pokial ho nemusis kupovat tak sa mu radsej vyhni..
urcite nie, nestoji za tie peniaze, system je hrozny, nedostanes tam ziadnu poriadnu aplikaciu, rezistivny displej co musis ovladat stylusom je tiez nanic a este sa nam na nom aj ulomil konektor napajania...normalne sa odlomil od zakladnej dosky, bez naroku na reklamaciu, dovi ... no za tie peniaze radsej nejaky lacnejsi android, kludne aj od SE
fuj, nikdy viac. tento mobil vlastním zhruba rok a pol. mal som dosť s ním veľa problémov už od začiatku.. blbla wifi-na no nejako sa "spamätala" a hneď na to začal protestovať displej.. stylus som nepoužíval, možno preto, neviem. krytka od USB sa vyšmarila niekde do preč, včera sa komplete d0jebal celý displej, vôbec nešlo odblokovať a to nehovorím o náročnosti ako som sa dostal do menu.. čo sa týka Symbianu v tomto telefóne, nič moc.. málo aplikácií z čoho ani tá polovička nejde nainštalovať.. kupoval som ho keď došiel na trh ako novinka a doteraz ľutujem.. strata peňazí, fakt.. neoplatí sa.. jediná výhoda a plus je len foťák - 8Mp k tomu natáča aj v 720p to je zhruba všetko Nekupuj!
No podla mna je moco dobry, len s nim treba mat trpezlivost, mocne seka, ale po 2 (MEGA) restartoch uplne v poho, 8 mega foto je uplne NICE taktiez video, len vela zabera takze ak si videomaniak treba aspon 8 GB Memory card (mala by byt v baleni), niekto hovori ze aplikacii je malo, podla mna NIE, treba vediet kde stahovat pridam par stranok: vivaz.wbs.cz, mob.org, » mobil-hry-programy.wz.cz/mobil/symbianhr... , » www.mobile9.com/... , P.S: Je velmi GOOD rozhodne odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
skratka nokia so symbian je super..ale akonahle da do svojich telefonov symbian SE tak je to FAIL pretoze tam je podpora skoro nulova..takze @fauxpaux pokial ho nemusis kupovat tak sa mu radsej vyhni..