čaute , a prosím vás ja by som sa chcela spýtať či náhodou niekto nevie ako stiahnuť program na upravovanie fotiek do mobilu ? a ako ho tam potom dať ? a ešte prípadne témy atd´ ? prosím váss plls .budem veeľmi štastná ....
a ešte jedna vec ... doteraz mi išli všetky hry ... ale ked tam dám teraz nové napíše že prázdny priečinok .. a rada by som vedela ako odstrániť ikony ktoré sú z tých hier a nejdú ...
SE Yendo w150 je najväčší šerbel na svete na tento telefón nefungujú Témy, Hry, ani väčšina programov žiadne GPS nič nemá Wi-Fi ani nič podobné. Je to takzvaná MP3 z ktorej sa dá telefonovať. Tento telefón nikdy nekupujte sú to vyhodené peniaze a keď ho kupujete na paušál z T-mobil spravia Vás o len na cene telefónu o 180€ telefón stojí nový 60€ cena paušálu po 2 rokoch 250€. Kúpil som si drahú mp3.
@12 ...ten to zabil ...ja ten mobil nemám ale poznám veľa ľudí čo ho majú a račej budem mať moju trápnu xperiu než toto ...a poradím iba takto...ak má ten mobil androida (čo asi nemá ) tak skús android market
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.mobileheart.com/cell-phone-game...
a este nejake video ale skor to predosle
» hd-video.sk?D89q5HQc50s
pekne pozeranie a hranie
potom si daj na mobile nastavenia nastevenie aplikacii daj instalovat a hraj