Mám takú otázku.... Zanikla firma Sony Ericsson, a vznikla nová pod názvom Sony? Alebo sa len Sony Ericsson premenoval na Sony? Vďaka za odpoveď. Áno, nepoužijem Google, pretože môj internet je v takom stave po limite, že mi rýchlejšie načíta Birdz ako Go
@1 to ano, ale to je vo vseobecnosti taky vznik tej znacky spojenim tych firiem. viem na co sa octa pyta... len uplne mi to teraz vysumelo z hlavy. ok, ale mari sa mi, ze tam bolo nieco so Siemensom... zda sa mi, ze to nejak "prebral Siemes.
SONY odkúpil podiel Sony Ericsson-u (za 1,05 miliardy)...
@grietusha ver tomu, že nie je jediná ktorej sa načítava Birdz rýchlejšie ako Google Mám pocit, že čím viac ten Google "zlepšujú, zjednodušujú" tak mi ide pomalšie...tiež mám momentálne spomalený net
Ja musím chodiť cez m.facebook lebo normálny FB mi ani nenačíta (ani ten m.fb neni výhra ale) A teraz ešte bude nový news feed s väčšími fotkami takže ja sa veeľmi teším že minimálne do konca zmluvy budem fičať na m.facebook
@smartboy hej mám a horšie na tom je, že iný mať nemôžem, lebo iné v našej dedine majú ešte horší signál! A keďže Orange tu má najlepšie pokrytie, tak mi nič neostáva... len nechápem, ako som za mesiac mohla prečerpať 6000MB, proste mi to nejde do hlavy .....
@octa to mne nejde do hlavy už 5. rok Ale moja milovaná maminka s nimi podpísala už 3. zmluvu aj keď vie o tom čo za internet to mám..robí mi to asi naschvál..našťastie, táto je len na rok a v decembri padám niekam preč!! Orange je najväčšia sračka...a pýtajú ešte za také sráčske internety 25€...poznám ľudí čo si denne sťahujú filmy, ide im rýchlo a platia 5€...
Toto aj mňa zaujímalo chcela som Sony Xperia Miro ale do tejto doby som nechcela žiadny Sony Ericson ale tak moc som chcela toho Mira že mi je jedno že je to Sony Ericson v podstate inak aj nato mi trvalo kým som prišla nakoniec podľa toho zeleného loga na kryte mi to docvaklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@grietusha ver tomu, že nie je jediná ktorej sa načítava Birdz rýchlejšie ako Google Mám pocit, že čím viac ten Google "zlepšujú, zjednodušujú" tak mi ide pomalšie...tiež mám momentálne spomalený net
Ja musím chodiť cez m.facebook lebo normálny FB mi ani nenačíta (ani ten m.fb neni výhra ale) A teraz ešte bude nový news feed s väčšími fotkami takže ja sa veeľmi teším že minimálne do konca zmluvy budem fičať na m.facebook