Ahojte je tu nejaký majiteľ zariadenia Sony? Potreboval by som sa vás spýtať na kazivosť. Pretože už v minulosti som Sony mal a ten sa mi pokazil 3x do 3/4 roka. A k mobilom sa nesprávam zle. Tak len chcem vedieť či som mal zlý kus alebo je Sony sračka.
Presne o tomto som sa bavil s kolegom, čo ma z2 s ja mam xa. Presne hovoril, že Sony používa už dlho a zatiaľ sa mu žiadna neseká lak, pritom Samsung áno. Ale moja známa používala nejaký starší Sony a sekal sa, takže záleží aj od modelu. Inak ja nemám so sekanim problém. Sú kvalitné.
Tak ja som mal z3 compact a prvýkrát sa mi dodrbalo niečo v systéme - nešla mi vôbec wifi 2. to bola krytka na vodotesnosť ( používal som ale ajtak väčšinou magnetický kábel.) a 3. sa mi pokazil jack. čiže takéto mám skúsenosti so sony ja otec si kupuje nový mobil tak sa rozhodujem že či mu neporadím Z5. Len chcem vedieť či sa Sony kazí alebo som mal len ja smolu
Ja som zatiaľ počula iba sťažnosti, mama bola asi 5x reklamovať, vypínal sa jej a svojvolne mazal kontakty , kamoška mala zase ten vodeodolný ... a nevydržal ani letmý pád do umývadla ... takže neviem no...
Tiež mám z3 compact, nabíjam cez magnet kábel, takže žiadny problém s vodotesnou krytkou. Sekať neseká, úplne spočko som. Predtým som mala tiež Sony, tiež to bola láska, prišla som oň vlastným pričinením
Mam Z5compact, za tu cenu su urcite lepsie mobily kupovala som ho hlavne kvoli fotaku a teraz po polroku, ked si pozeram obrazky musim cakat aj 10sek kym sa mi vobec fotka rozostri lebo su velke a mobil nestiha.. Tiez mam problemy s mikrofonom, casto mi ludia hovoria, ze ma nie je pocut atd. Inac nic take horibilne, ale za tie peniaze som ocakavala viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov