tak momentalne sa rozhodujem medzi dvoma typmi Sony VAIO. Jeden je drahsi - druhy je lacnejsi. Podstatne sa lisia len v zbernici, cache a frekvencii procesora. Budem ho vyuzivat na webdesign, pisanie, internet a pod. (Viem webdesign = CRT keby s
Myslím že výkon v spracúvávaní grafiky medzi týmito dvoma modelmi bude len nepatrný. RAM, grafika je v obidvoch modeloch rovnaká. Skôr by som sa zamýšľal nad tým harddiskom - myslím si že tých 400GB je vcelku málo. Chcelo by to určite nejaký externý aspoň 1TB. Ako pozerám HDMI majú obidve takže tu problém určite nebude. Vybrať si musíš ty v tom ti je ťažko radiť.
ani jeden bud asus alebo msi boli umna jeden acer co vydrzal tri mesiace a potom este su ze vraj dobre teraz toshiba ale tak neviem nemal som este... dell by som tiez asi niaky novy nevyhadzoval.. ale hp nema dostupne lahko drivre a je to predsa hajzelpapir pod 50 000 book by som nebral
@freedomko - no dobre - to už pomaly prechádzame do cenovej kategórie mac.
A k tej výdrži - záleží od prístupu. Je zaujímavé že mojimi rukami prešla už rôzna elektronika ktorá bola vyťažovaná na 120% a žiadna sa nepokazila. Takže prístup, prístup.
@hajzelodkosti - najistejšie by bolo prevetrať ich nejakými benchmarkmi - no podľa mňa - keď porovnávam tieto dva modeli - tak pri bežnej práci nebude veľký rozdiel vo výkone. Samozrejme pokiaľ ti je každá sekunda vzácna tak potrebuješ vyšší výkon, ale pokiaľ ťa tá sekunda nezabije tak ti postačí aj menej.
Predpokladám že nebudeš naraz spracúvávať desiatky 20Mpx-lových fotografii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A k tej výdrži - záleží od prístupu. Je zaujímavé že mojimi rukami prešla už rôzna elektronika ktorá bola vyťažovaná na 120% a žiadna sa nepokazila. Takže prístup, prístup.
book okolo 1000€ je akurat pre "normalneho" uzivatela ale inak.. neviem neviem
@pawlo myslis ze v tych rozdieloch medzi FSB, cache a procakom az tak nezalezi?
Predpokladám že nebudeš naraz spracúvávať desiatky 20Mpx-lových fotografii.