zdravim vsetkych fanusikou grafiky a videa.. ma tu niekto prosim tento program? (Sonvy Vegas 9.0 pro) alebo naku inu verziu? mam stiahnutu češtinu nato ale ked dam instalovat ten cesky patch tak mi vypise chybu a neviem ako dalej.. napise mi ze
Ale uf, neviem, ja mám v angline... Hoci, pri inštalácii som mala strašne veľa problémov. Skús tú vetu nahodiť do googla, stavím sa, že po nete je veľa ľudmi s týmto problémom (nemuseli práve inštalovať český patch)
stiahni si verziu 8.0b, ja ju mám kúpenú a no problem... a čeština je zbytočnosť, to ti teraz hovorím, iba to spraví z teba debila, lebo všetky návody na nete sa opierajú o to, že používaš anglickú verziu.
LordMMX- ja to mam us funkcne.. len to este neovladam a myslim ze s cestinou by som skorej nato prisel
Tommyhot- hej hej to vsetko som mal.. bol som prihl. ako admin.. aj som to mal premenovane.
taakze problem bol v tom ze patch som musel mat ulozeny v C-program files- sony- vegas pro ..
ale aj tak mi pise ze mam nespravnu verziu alebo nelegalnu..ale ja to mam vsetko OK ..sproste to je.. no tak sa stym asi pohram v AJ sak nesom s angliny taky sprosty ale nie as taky dobry.. len by som chcel vedet od VAS ci sa tam daju robit o dost lepsie efekty jak napr. na WINDOWS MOVIE MAKER co je original na Viste (na XP je to onicom) ci sa mi to vlasne oplati ucit sa v tom neco robit.. lebo na WMM (movie maker na Viste) je trivialne ovladanie..
Pozdravujem,chcem zareagovat na danu temu,Sony Vegas pro9,par dni som pouzivatelom tohto programu a som z toho uplne mimo,zabezpecila som si ho pre funkciu motion elements,ktoru nemozem vobec naist v tomto kompl.programe,mohol by mi niekto poradit.Prip.iny program s touto funkciou.dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale uf, neviem, ja mám v angline... Hoci, pri inštalácii som mala strašne veľa problémov. Skús tú vetu nahodiť do googla, stavím sa, že po nete je veľa ľudmi s týmto problémom (nemuseli práve inštalovať český patch)
Tommyhot- hej hej to vsetko som mal.. bol som prihl. ako admin.. aj som to mal premenovane.
taakze problem bol v tom ze patch som musel mat ulozeny v C-program files- sony- vegas pro ..
ale aj tak mi pise ze mam nespravnu verziu alebo nelegalnu..ale ja to mam vsetko OK ..sproste to je.. no tak sa stym asi pohram v AJ sak nesom s angliny taky sprosty ale nie as taky dobry.. len by som chcel vedet od VAS ci sa tam daju robit o dost lepsie efekty jak napr. na WINDOWS MOVIE MAKER co je original na Viste (na XP je to onicom) ci sa mi to vlasne oplati ucit sa v tom neco robit.. lebo na WMM (movie maker na Viste) je trivialne ovladanie..