ten HTC je postinuty mobil, po menej ako polroku zacal uplne blbnut, displej sa sam rosvietil kedy chcel, do menu som sa ani nedostal lebo hned vytocilo nejake cislo a tak som presedlal opat na nokiu, htc nikdy viac
to všetkým končia paušály či čo? no momentálne nemám moc času sa ti rozpísať(+si asi štvrtý človek ktorému to radím takže sa mi ani nechce ale ber Sony , je lepší čo sa týka viacerých stránok jediný problém je s pamäťou, myslím že sa tam nedá dokúpiť SD karta to je asi tak všetko .. z týchto dvoch rozhodne sony
alebo! ak nie sú tieto mobily v nejakej špeciálnej zľave tak si skôr tie peniaze odlož a našetri na nejaký luxus SGS 2 alebo podobne..
@moonbeam dobre, ale ja niesom ochotny davat na mobil 400, 500 eur, ked technika ide obrovskými krokmi dopredu, to co je dnes na 1. mieste uz zajtra tam nemusi byt, takze sa to ani neoplati davat do mobilov prehnane velke peniaze.
@filus moje aktualne htc (jednojadro) som prehrial a sa zacalo restartovat, dal som ho reklamovat 10 minut pred koncom zaruky a mi vymenili vsetko vnutri vratane baterky za nove komponenty a inak sa nemozem stazovat, ked bude one x nehrozi aby som tak zatazil to stvorjadro
keď ja si mobil idem brať cez paušál..a z tej ponuky sú len tieto schopné..iba si k nim treba doplatiť 20 ečok..tak si myslím že je to v pohode..teraz LG GT540 android..ale mám ho po bratovi a je už totálne obitý baterka mi vydrží tak pol dňa ale už je hrozný tak si chcem nový
@moonbeam tak tomu sa povie správne načasovanie nj One X tak ľahko nezaťažíš ale hreje sa aj tak celkom slušne aj keď asi o pár stupňov menej ako Sensation (aspoň pocitovo )
@filus uz po zufalom sledovani sucasnych androidov som nasiel dalsieho potencialneho nasledovnika, Acer Cloudmobile vyzera dost dobre, uz len si ho najst a obhmatat, pokial skutocne bude stat okolo 350+ tak neni o com...a Snapdragon S4 mi pride ako lepsia volba od Tegry 3, tu by som bral skor do tabletu
keby sa predavalo One S so snapdragonom S4 uz od zaciatku by som nemal co riesit...ale co uz vzdy sa najde bug
@moonbeam osobne s produktami od Aceru nemám dobré skúsenosti
nj S4 sú aj robené 28nm technológiou čo súčastne zaručuje aj nižžšiu spotrebu pri rovnakom výkone (tegra 3 má 40nm, čomu sa dosť divím keďže Nvidia je v GPU do pc niekde úplne inde ) baterka v One X mi vydrží 2 dni s tím že mobil svieti dokopi tak 2 - 3 hodinky a je stále na 3G/Wi-Fi s refreshom každú polhodinku na všetko
@filus s acerom vseobecne suhlasim, ale v recenzii sa vyjadrili ze spracovanie je kvalitne a poznam aj jeden acer notebook ktory toho vydrzal uz az az
pri One X by som sa len bal okrem trochu velkych rozmerov hlavne tej vstavanej baterie, po 3+ rokoch ten telefon urcite navstivi servis aby ju vymenili...taktiez si predstav ze sa ti android zacne restartovat, ako ho natrvalo vypnes?
pokial ten rozdiel medzi cloudmobile a one x bude 200-150 eur tak je to urcite lepsia volba
@moonbeam nj ono aj HTC je vlastne s taiwanu ja zvyknem mobil meniť po 2 rokoch a na tú dobu by baterka mala vydržať ako tak a k tomu resetovaniu, prípadne zamrznutiu (na sensatione bežná vec a nielen u mňa) tak len dúfam že sa mi to bude vyhýbať inak len čakať na vybitie
no, ak chces s mobilom fotit, tak si HTC neber...lebo prave tento model nema blesk a automaticke zaostrovanie, co sa ti podpise na kvalite fotky...nema ani informacnu led diodu(blika ked ti pride sprava atd), co by mne velmi chybalo...a neviem este co by som ti k tomu povedala.. ma aj par vyhod, ale su na trhu ovela lepsie HTCcka..ja mam Wildfire S a paci sa mi viac ako Desire C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
alebo! ak nie sú tieto mobily v nejakej špeciálnej zľave tak si skôr tie peniaze odlož a našetri na nejaký luxus SGS 2 alebo podobne..
co sa tyka fora tak ani jeden by som nebral, mozno len zadarmo a hned predal, vsetko su to nove androidy so slabym hardware...
luxus SGS 2
teraz si ma clekom pobavil
keby sa predavalo One S so snapdragonom S4 uz od zaciatku by som nemal co riesit...ale co uz vzdy sa najde bug
nj S4 sú aj robené 28nm technológiou čo súčastne zaručuje aj nižžšiu spotrebu pri rovnakom výkone (tegra 3 má 40nm, čomu sa dosť divím keďže Nvidia je v GPU do pc niekde úplne inde ) baterka v One X mi vydrží 2 dni s tím že mobil svieti dokopi tak 2 - 3 hodinky a je stále na 3G/Wi-Fi s refreshom každú polhodinku na všetko
pri One X by som sa len bal okrem trochu velkych rozmerov hlavne tej vstavanej baterie, po 3+ rokoch ten telefon urcite navstivi servis aby ju vymenili...taktiez si predstav ze sa ti android zacne restartovat, ako ho natrvalo vypnes?
pokial ten rozdiel medzi cloudmobile a one x bude 200-150 eur tak je to urcite lepsia volba