kup si L-ko. kamoska ju ma, perfektne sa drzi v rukach lebo je dobre tvarovana a nemrzne vobec, samozrejme ked ju nezatazis viac nez treba. Ale take ze FB a podobne zvladne bez zavahania aj ked si das na listu a ides hrat nejaku hru . celkom dobre ide na to ze nieje nejako vykonna.
L-ko neviem aká je, ale kamoška má J a dosť sa seká, keď pripojí slúchatka tak sa jej len tak stopne skladba, alebo sa prehodí na inú, alebo sa stlmí a pridá zvuk, hocikedy jej nezvoní a zopár razí sa jej sám prepol na režim lietadlo
@depropex piece of shit preco? zato ze ma rychlejsi, stabilnejsi a lepsi system a je to nokia ktoru vsetci hejtuju len koli par nepodarenym telefonom z cias kedy zacinali telefony s dotykovym displayom?
mam doma lumiu 920 a galaxy s4...s kludnym svedomim ti mozem povedat ze keby si mam vybrat len jeden z nich tak urcite nokiu
Ty akože váhaš medzi tymi dvoma ? jednoznačne Xperia L - trošku väčši displej,väčšia ramka,dvojjadrový procesor,8mpx a nie 5,len ma jednu nevýhodu že nemá ochranu displeja..
@depropex nadavali na nu? pokial to nebol nejaky vadny kusok + s tym spojene problemy tak nevidim dovod preco by mal niekto na ten telefon nadavat...ono jediny jeho problem moze byt len uzivatelske prostredie ktore je jednoduche a prehladne, hlavne narazam na homescreen s dlazdicami, ktore sa dost ludom nepacia, ja som si ich ale zamiloval...v konecnom dosledku ponukaju rovnaky dokonca podla mna lepsi informativny obsah ako widgety na androide ktore zeru baterku a pohlcuju ramku...
co sa tyka xperii...niektore su zabrzdene a zabugovane...konkretne toto Lko je mozno rychlejsie ale s windowsom sa to tak ci tak neda porovnavat...ich podpora je mizerna, nadstavba androidu otrasna, bonusove aplikacie, mozno nejake su ale moc som o nich nepocul...takze ak android tak samsung...ale inak celkovo by som radsej odporucal windows...tiez som nad nim vahal a bal som co to bude zac ked nokia skoncila so symbianom ale teraz si to neviem vynachvalit..ma este iste rezervy a nejake obmedzenia tykajuce sa uzavretosti systemu ale celkovo..windows phone je radost pouzivat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kup si L-ko. kamoska ju ma, perfektne sa drzi v rukach lebo je dobre tvarovana a nemrzne vobec, samozrejme ked ju nezatazis viac nez treba. Ale take ze FB a podobne zvladne bez zavahania aj ked si das na listu a ides hrat nejaku hru . celkom dobre ide na to ze nieje nejako vykonna.
a je velmi pekna takze jednoznacne L
ale Lko je o nieco lepsia nez Jcko
mam doma lumiu 920 a galaxy s4...s kludnym svedomim ti mozem povedat ze keby si mam vybrat len jeden z nich tak urcite nokiu
na xperiu L som nepocul nejake picungy od uzivatelov. a nokii neverim koli tomu ze ich produkcia bola dost dlhe obdobie totalny odpad
mal som Lkovu xperiu v rukach a neviem aku si mal ty ale ja som nezaznemaneal ani jedno zavahanie ani pri listovani internetu a pdoobne.
co sa tyka xperii...niektore su zabrzdene a zabugovane...konkretne toto Lko je mozno rychlejsie ale s windowsom sa to tak ci tak neda porovnavat...ich podpora je mizerna, nadstavba androidu otrasna, bonusove aplikacie, mozno nejake su ale moc som o nich nepocul...takze ak android tak samsung...ale inak celkovo by som radsej odporucal windows...tiez som nad nim vahal a bal som co to bude zac ked nokia skoncila so symbianom ale teraz si to neviem vynachvalit..ma este iste rezervy a nejake obmedzenia tykajuce sa uzavretosti systemu ale celkovo..windows phone je radost pouzivat..