@lakero na zvuk sa mňa nepýtaj, ja v kľude počúvam hudbu cez najlacnejšie kossy ktoré keď si vyskúšali niektorí kamoši tak im porád začalo z uší krvácať, aspoň sa tak tvárili
@waagbistritz69 Mozno preto , ze tam neidu pametove karty do ma dost zamrzelo kedze mam doma 16 gb a nemam vyuzitie A TO WIFI NEVADI zasa taký maniak niesom
Mám samsung galaxy s3 a poviem vám tak ak by som si mal vybrať tak radšej ísť do samsungu ale nie do SONY , neposkytujú aktualizácie a ceľkovo sa mi nepáčia ako nie som fanda samsungu ale vždy lepšie než sony , prípadne ísť do lenovo alebo HTC
@lakero...je to dobrý mobil si myslím...ja som svoj kupoval za 110-120 3 dňový....nie je to síce mobil na hudbu, ale je dobry....sekať ti nebude pokiaľ tam nebudeš mať hovadiny pozapínané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Sony je u mna N1 . Ale teraz som mal 1,5 rocny mobil a dokaslal sa cely .
mne neseká no a ešte jedna známa naň nadávala jak pohan ale nevedel som z nej dostať prečo
HTC