Ahojte,
Potrebovala by som od vás poradiť...chystám sa kupovať nový mobil (ten starý už neposlúcha - ide na dôchodok) a ja sa stále neviem rozhodnúť, ktorý ho nahradí.
Viete, páči sa mi desing Xperie, pretože už som mala Samsung, ale chcela by som vyskú
Nepochopil som slovnému spojeniu: Páči sa mi design Xperie, pretože som už mala Samsung? čo to má spoločné ? .... Ale k veci ja som za Samsung ale odporúčam S4 alebo S5 oba mám a som s nimi spokojný A tie Sony čo si tu vypísala v žiadnom prípade neviem na základe čoho si si vyberala Fakt radšej zainvestuj viac a vieš, že telefón je kvalitný do budúcna.
@rocafella prepáč, ja som tým len chcel povedať, že by som chcela vyskúšať niečo nové, že Samsung som už mala a viac sa mi páči design Xperie
Vyberala som na základe foťáku, batérie a pamäte + cenovej dostupnosti, pretože sa bojím, že keď mi nejaká drahšia verzia nedaj bože spadne na zem a rozbije sa obrazovka, tak sa nedoplatím
ja som za samsung... teda mne osobne veľmi vyhovujú telefony tejto značky mala som Ace, teraz mám Trend plus, priatelka má S3 a kamarát Note 3 a všetci sme spokojný. po dlhšom čase mi na Ace a priatelke na S3 trochu mrzol softwere ale to bolo hlavne tým že tam bolo veľa appiek a zahltená medzipamäť, obnovenie nastavení od výrobcu telefonom pomohol. čo ešte oceňujem je kvalitné sklo, ktoré vydrží veľa pádov a žiadne škrabance! PS: nemám foliu a taktiež ukladanie appiek priamo na SD kartu čo som si myslela že je samozrejmosť, ale zistila som že nie je lebo nie každá značka má takú vymoženosť
takže len tolko poznatkov odomňa samozrejme vždy sa najdu ľudia čo jednu značku budu zastávať a ľudia čo na ňu budú nadávať... čiže najlepšie je sám si utvoriť názor
Asi by som nebrala už nič od xperie alebo samsungu, podľa mňa, sú na trhu lepšie telefóny, sama mam xperiu sp a asi by som ju už nekúpila znova. Dizajn ma pekný, ale ja ho používam namiesto počítača a občas spadnú aplikácie alebo sa zasekne, takže skus porozmýšľať nad niečím iným, napríklad asus zenfone 5-ka je o niečo lacnejší a myslím, že nebudeš s nim mat žiadny problém, mamka ma asus zenfone 4 a fakt, ide veľmi dobre.
Samsung je v červených číslach už asi rok a stále klesajú, Sony sa vyjadrilo, že rozmýšľa nad zrušením mobilnej divízie a divízie vyrábajúcej televízory.
Aj napriek môjmu skepticizmu by som šiel do čínskych zariadení ako One Plus, Xiaomi a im podobné. Čo sa teda Androidu týka. Cenovo a výkonovo nemôžu konkurovať ani sony, ani gigantu ako je Samsung. So servisom a zárukou však asi bude problém, to som neriešil.
ja som mala samsung galaxy s plus a po pol roku mi zacal mrznut, vypinat sa, sam od seba vytacal kontakty, potom som si zobrala trend plus a po 3 dnoch robil to iste.. kupila som si Sony Xperia M a zatial som spokojna nad mieru a to uz je dost stary telefon. teraz uvazuem nad Sony xperia z3 compact. z tých tvojich spomínaných bud sony c3 alebo neo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vyberala som na základe foťáku, batérie a pamäte + cenovej dostupnosti, pretože sa bojím, že keď mi nejaká drahšia verzia nedaj bože spadne na zem a rozbije sa obrazovka, tak sa nedoplatím
takže len tolko poznatkov odomňa samozrejme vždy sa najdu ľudia čo jednu značku budu zastávať a ľudia čo na ňu budú nadávať... čiže najlepšie je sám si utvoriť názor
Aj napriek môjmu skepticizmu by som šiel do čínskych zariadení ako One Plus, Xiaomi a im podobné. Čo sa teda Androidu týka. Cenovo a výkonovo nemôžu konkurovať ani sony, ani gigantu ako je Samsung. So servisom a zárukou však asi bude problém, to som neriešil.
Prečo? Lebo sú z nich najvýkonnejšie a najviac vybavené