jezis kriste to este existuje? desat rokov dozadu to bola SOU post a telekomunikacii na ktoru chodila sama stoka a odpad ktory nemal na nic ine nez len na ucnovku. neodporucam jednoznacne pokial chces v zivote robit nieco ine nez balit obalky na poste.
@linda_dbs čo ja viem, tak už pekných pár rokov je tá škola niekde úplne inde ako tomu bolo pred rokmi, kedy to bolo učilište pôšt, kde sa človek naučil možno tak orážať obálky a manipulovať so zásielkami... Aktuálne sú všetky otvárané odbory zastrešené maturitou a tak je bezproblémová možnosť či už sa zamestnať, alebo dostať sa na VŠ. Tuším sú tam odbory ako mechanik elektrotechnik alebo technik počítačových sietí - čo som kedysi ja študoval dokonca na priemyslovke. Poznám niekoľko študentov, ktorí tam prestúpili po zlých skúsenostiach na priemyslovkách, predovšetkým preto, lebo často si profanované priemyslovky nedovidia ďalej ako na špičku nosa a študenti a ich záujem je na poslednom mieste. Spomínali mi aj absolventi, že škola sa zaujíma o študenta nie len počas štúdia (čo už tiež žiaľ nie je vždy samozrejmosť) ale dokonca im leží na srdci aj dobro študenta po ukončení štúdia. Od učiteľov zase viem, že riaditeľ je niekedy až neznesiteľný svojou proaktivitou, ktorú šíri všade naokolo a nedá sa im zašívať. Vybavenie školy z väčšej časti síce nie je najnovšie, ale starajú sa o neho a každému novému sponzorskému daru sa tešia. Toľko teda info čo sa dostalo ku mne, ak by boli nejaké iné otázky, skúsim vyzistiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty