Ak myslíš tu v ZA tak prvý ročník si z teba robia učitelia (aspoň niektorý) dá sa povedať že srandu. Naschvál učia takým tempom a také učiva aby si bol z toho debil a aby získali rešpekt. Neskôr som počul že je to v pohode a naučíš sa tam toho dosť. Sú aj dosť úspešný v súťažiach takže nieje to zlá škola...
(spojena skola Martin) Tak ti poviem odnás z triedy sme sli 10 na výšku, asi 3 nepokračujú ostatný si nasli zamestnanie ale nič spoločné z odborom ak ti poradím chod na CNC naučia ta to isté a všetci čo chodili na cnc a neboli nejaký extra kokoti majú dobré fleky či už na SR alebo v zahraničí a daleko lepsie platy než vysokoškoláci ...
A tiež ich s CNC slo pár na výšku a držia sa tam... tento mech pc sietí je podlamna pičovina nenaučili ma za 4 roky nič nové, čiže podstate to bola skola hrou, maturita tiež fraška s praxe bolo že nakrympovať UTP kabel a nastavit router cez prikaz. riadok to dá dnes 5 ročné decko
v košiciach ostrovskeho? každy hovori že škola bez urovne takže fakt neodporučam isť samozrejme je tak všetko nové a pekné ale tá škola ťa nič nenaučí na praxi len sedíš pred fb pri niektorých odboroch atď ...
@johny321 Ach, decko.. kde si sa hore v ankete pýtal niečo ohľadom matematiky a pod. ? To je pekné, že sa učíš na ZŠ ale tak na SŠ je pár vecí trochu odlišných.. ale ďalej sa nejdem ani baviť s nejakým faganom čo má triviálny slovník. Povedz mame nech ti dá pusu na dobrú noc a choď spať. Ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A tiež ich s CNC slo pár na výšku a držia sa tam... tento mech pc sietí je podlamna pičovina nenaučili ma za 4 roky nič nové, čiže podstate to bola skola hrou, maturita tiež fraška s praxe bolo že nakrympovať UTP kabel a nastavit router cez prikaz. riadok to dá dnes 5 ročné decko
furt je tú nejaká podrbaná anketa na túto tému od teba ...Furt s tvojou ohromnou školou,bodaj by ťa nebavila a vyrazili ťa po roku
ABY SME NEZABUDLI ešte sem furt dávaš ,,ako si vyhoniť " nechceš sem prestať chodiť?!!!