Nechodil som tam síce. Ale tak vo všeobecnosti- marketing je o reklame, vzťahoch spoločnosti s verejnosťou, akcie na prilákanie zákazníkov, letáky, propagácia a podobne. no a cestovný ruch asi vieš.. organizovanie voľného času, jazyky, ekonomika
poviem ti.... som v 4. ročníku na službách v cr... dobre vychvalujú tento odbor do nebies, najlepší na škole, najmúdrejší žiaci ho ho ho proste nič tam nie je domyslené, exurzie minimálne a len a len to tam nasiera všetko... učebnice skoro nijaké...teraz máme aťž 9 z toho 5 znich je na sj
a ak by som si mohla ešte raz vybrať že kam tak by som šla na hotelovku na to podnikanie alebo čo to tam je alebo na zdravotku....
amen
@gratz rozdiel medzi službami a tym marketingom je len taký že tý na tom marketingovom majú viac praxe, o dosť viac a výučný list a aj maturu.... na službách prax skoro nie je a pridanej teorie čiže by to mala byť obtiažnosť ako OA ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a ak by som si mohla ešte raz vybrať že kam tak by som šla na hotelovku na to podnikanie alebo čo to tam je alebo na zdravotku....
amen
@gratz rozdiel medzi službami a tym marketingom je len taký že tý na tom marketingovom majú viac praxe, o dosť viac a výučný list a aj maturu.... na službách prax skoro nie je a pridanej teorie čiže by to mala byť obtiažnosť ako OA ....