ahojte, chcem sa spýtať či chodíte alebo ste chodili niekto na túto školu... ak áno, tak prosím napíšte čo sa vám páčilo a podobne
a ak pôjdem na výšku veterinu, tak čo budem po tej výške robiť?
Ďakujem
"a ak pôjdem na výšku veterinu, tak čo budem po tej výške robiť?" ved ked skoncis vysoku veterinu tak asize veterinarka, ne? alebo nieco s tym spolocne
heej hlavne tam dosť vonia keďže tam často zvyknú pitvať a dosť to potom po chodbe zapácha
tak ... škola vyzerá hrozne popravde ja chápem, že nemajú peniaze na to, aby s tým niečo spravili .. ale tak vyzerá proste hrozne
pokiaľ sa rada staráš o zvieratá, tak ok .. pobehujú tam totiž okolo školy ovce, barany, poníky a ktovie čo nové ešte majú dnu v škole sú hady, potkany, myši, pavúky ... atd
profáci .. aspoň tí čo ja ich poznám sú fajn zástupkyňa je mrcha bacha na ňu no možno ťa učiť ani nebude
@istsinka tak to je niečo pre mňa žijem na dedine a toho všetkého čo si tam vypísala tu máme habadej a milujem to :3
a ako to všetko vieš? chodila si taM?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tak ... škola vyzerá hrozne popravde ja chápem, že nemajú peniaze na to, aby s tým niečo spravili .. ale tak vyzerá proste hrozne
pokiaľ sa rada staráš o zvieratá, tak ok .. pobehujú tam totiž okolo školy ovce, barany, poníky a ktovie čo nové ešte majú dnu v škole sú hady, potkany, myši, pavúky ... atd
profáci .. aspoň tí čo ja ich poznám sú fajn zástupkyňa je mrcha bacha na ňu no možno ťa učiť ani nebude
a ako to všetko vieš? chodila si taM?