Pravdaže, zmerá ti zrak, zakrivenie a ďalšie veci, ktoré sú potrebne. Najprv sa dávajú skúšobne šošovky, aby sa zistilo, ako reaguje oko, pretože môžu nastať komplikácie a nosenie šošoviek môže byť utrpenie. Pracovník, ktorý ma na starosti šošovky by ti mal ukázať ako sa do oka vkladajú, ako sa vyberajú a ako sa o šošovky starať.
Inak nestava sa to aj niekomu inému, niekedy keď si dávam šošovku, tak mi spadne a za Boha ju neviem nájsť, nakoniec zistím, že sa prilepila na zrkadlo, ale to zistím až po 15 minútovom hľadaní!
@daarkness sosovky pouzivam len prilezitostne, zakupila som si aj farebne bolo to komicke ale v mojej optike, kde chodim, queensoptik, robia aj lekari, klientovi sa premera zrak a doporuci najlepsia volba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Také nervy mám, predvčerom mi spadla do umývadla, hľadám, hľadám, pozerám do umývadla nevidím ju nikde, ta piča ale v umývadle bola!
V kupelni ich mam, tak tam ich davam.
Blaznis? So spinou si ich vlozim do oka!
Tak sa to ma robit, raz za mesiac staci potom umyt v octovej vode sosovky!
Jednodnove? Take nemam rad! No Boze, tak ju zje, rano ju vyberies z vykalu, oplachnes a nasadis a ide sa dalej.
Moja kamaratka v KE sa specializuje na sosovky, takze vsetko sa da, len treba najst odbornika. Aky humor, to som myslel vazne! Mozno.
Ako nic! Ja som tiez odbornik, ale ina specializacia. Treba sa drzat ludi ako ja a mas vyhrane!
Aky problem ta trapy moja zlata? Rad pomozem! Pravdaze za nejaku financnu ciastku.
Tvoj problem nepovazujem za problem, pani zlata. Ty hned myslis iba na sex >
Z Aliexpressu objednaj Ja? No nesranduj, ja sim kazdy den v kostole, co sa o tebe povedat neda! Kolko mas rokov vlastne¿?
Tak si priplatis za rychle dodanie 500 EUR, robil som si srandu v kostole som nebol par rokov. Neviem, to ty spamujes, na mna to nehadz!
Zle sny prajem!
18+, haha