založila som to na momentálnu moju situáciu išla som na bicykli a už zrazu ležím v žihľave.. a bolo to asi tak pred dvoma hodinami a ešte teraz mám z toho nejakú hrubú pravú ruku
kedže ja som neschopná mne sa to stáva dosť často, že nespoznám ako vyzerá žihľava a ľahnem si do nej a potom na seba nadávam, že som blbá a, že to bolí....
raz som drbla aj s bicyklom do toho. aj s ťažkým nákupom sa mi oddrapilo zadné svetlo na biku. a pár dní som vypadala ako malomocná. ale potom ma za mesiac chrbát nebolel
naposledy ked som sa vracal z blavy domov,bus zastavil niekde na benzinke,muzske wecko bolo pokazene,na zenske bol rad takmer po vchod do benzinky,bola tma-tusim 11hodin vecer,mokro, powedal som si ze swoj tekuty naklad ktory som si niesol uz vyse 2 hodin hodim niekde do kricku,zialbohu stupil som na nieco klzke,posmykol sa a v kratkom rukave a nohaviciach spadol rovno do toho najmokrejsieho miesta kde bola tusim najvyssia koncentracia zihlavy aku som kedy v swojom biednom zivote videl..okrem toho ze som mal nohy obsypane pupencami vsetko od topanok az po prsia som mal mokre a bola mi sakra kosa ..
najprv zložité rodinné vzťahy ..: toto sa stalo sestrenici frajerky môjho brata tak ... že bola niekde v lese alebo na opustenom mieste či tak.. ešte ako malá.. a musela ísť za každú cenu na malú. a tak si dala dole nohavice ááá čupla si rovno do žihľavy a to je fakt pravda !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov