vacsinou tie diskotekove si spomeniem ako som kedysi trsal na diskoteke , cize stare dobre casy a to nielen s hudbou staci pozriet stare fotky a uz myslim na ten bezstarostny zivot dotoho pipne sms od banky za strhnutie penazi za pozicku a nalada je v čudu
Jasné že áno. Je veľa pesničiek pri ktorých si spomeniem na udalosť pri ktorej som ju počula, alebo ktoré mi pripomenú konkrétneho človeka.
Taká na ktorú som si spomenula ako prvú je táto. Pripomína mi jednu cestu autom, pri ktorej bola dobrá atmosféra, vela sme sa smiali a tak. Je to veľmi pozitívna spomienka.
Tocas miracle - moja prva bitka a zlomeny nos na diskoteke (ked som si prečital @1 )
ale inak áno mám vela pesničok spajaných ku osobe alebo udalostiam náladam atď
aneta langerova prespievany andel od kryla sme pocuvali u byvalej Ex babky na zahrade v krásnom letnom počasí (tak 2roky dozadu )
Judas priest nostradamus som pocuval vo fotrovom aute ked sme sa sli fotit na oznamká
taká najstaršia spomienka je z roku 2005, bola sobota, s maminou sme upratovali a počúvali anetu langerovú, kamarátke som išla ukázať na balkón korelku Pepina-miláčika rodiny, vždy pekne sedel na prste a on mi proste uletel, no čakali by ste to? zrovna hrala pesnička křídla motýlí +v ten deň mala moja babina narodeniny, taký veľmi smutný deň pre mňa
veľmi veľa teraz čo si spomeniem:
Woodkid - I love you - konkrétneho muža
Adele - album 21 - staré časy hrania GTA
Asaf avidan - za mladi (vlastne len pred pár rokmi) sme si to dokola púšťali s bratom, jemu toto pripomína GTA
Linkin Park, SOAD, Rammstein, Basshunter, Captain Jack, T.A.T.U, ATC - detstvo, starší bratia to vkuse počúvali
Alle fabren - please tell rosie - príjemný pocit zo života, proste BYTIE a byť mladý. bezstarostný a šťastný
Žijeme len raz - leto pred pár rokmi, keď to bolo neustále vo všetkých rádiách
Jednoznačne DESPACITO! Keď sme chodili s tablom po meste , tak sme si to potom dávali hrať všade kde sme prišli v ten deň som ju počula prvýkrát, tak to mi ostane v hlave asi nastálo
mám, vyše 3 roky som preto nebol schopný počúvať Take You Away, Wild World (dpč, už je tomu 5 rokov, neuveriteľné), na jednom mieste som odvtedy nebol. stále mám problém s Amy Winehouse. Kelly Family či Čechomor a Nohavica mi zas pripomínajú detstvo a Heavy od Linkin Park mi zas dlho bude pripomínať Chesterovu bolesť pred smrťou a moje vlastné sračky.
posledný film, ktorý som videl s bývalou, bol do Bertolucciho Ja a ty, film nenadchol mimoriadne, čakal som viac od režiséra tohto mena, v ňom zaznela skladba, ktorá mi navždy bude pripomínať tú chvíľu, posledný spoločne videný film :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Taká na ktorú som si spomenula ako prvú je táto. Pripomína mi jednu cestu autom, pri ktorej bola dobrá atmosféra, vela sme sa smiali a tak. Je to veľmi pozitívna spomienka.
ale inak áno mám vela pesničok spajaných ku osobe alebo udalostiam náladam atď
aneta langerova prespievany andel od kryla sme pocuvali u byvalej Ex babky na zahrade v krásnom letnom počasí (tak 2roky dozadu )
Judas priest nostradamus som pocuval vo fotrovom aute ked sme sa sli fotit na oznamká
atď...
a jj, jasné, že mám
Woodkid - I love you - konkrétneho muža
Adele - album 21 - staré časy hrania GTA
Asaf avidan - za mladi (vlastne len pred pár rokmi) sme si to dokola púšťali s bratom, jemu toto pripomína GTA
Linkin Park, SOAD, Rammstein, Basshunter, Captain Jack, T.A.T.U, ATC - detstvo, starší bratia to vkuse počúvali
Alle fabren - please tell rosie - príjemný pocit zo života, proste BYTIE a byť mladý. bezstarostný a šťastný
Žijeme len raz - leto pred pár rokmi, keď to bolo neustále vo všetkých rádiách
Z nepochopiteľného dôvodu hoci sme tú skladbu spolu ani nepočuli, po smrti mojej kamarátky sa mi z ňou spája pieseň Rather be od Clean bandit.
A na bývalých mám nejaké spomienkové pesničky. Na jedného od Hollywood Undead - Circles a na druhého Sonata Arctica - Shy