tak samozrejme bola som sa kúpať ako všetci a spálila som sa na slnku. a to som bola natretá a všetko. ramená na tom nie sú až tak zle ako tvár. viete niečo poradiť čo zaberie aby ma to neštípalo?
ja si vždy spálim telo, ale tvár sa mi nikdy nespálila. mne pomáha mlieko po opalovaní nivea. natriem si ho pár krát na seba a posupne mi zmizne začervenanie aj ma pokožka prestane páliť
A Tebe teraz už len Panthenol pena + Daylong Apres a nabudúce si na tvár daj niečo vodeodolné a minimálne 30ku - aj tak ťa opáli, len to nebudeš mať chrumkavo boľavé...
No aj tak, bielunká a zdravá pokožka je viac sexy ako spálena, zošúpaná červeno-hnedá koža...
Panthenol je fajn na takéto "popáleniny" od slnka. A je dobrý na to aj biely jogurt, alebo kyslá smotana. Samozrejme, natrieť na tvár, nejesť. Teda môžeš aj jesť.
@sweetheart275 hovorí sa že biely jogurt, to ti tak fajne schladí, alebo ja mám ešte jeden taký hydratačný krém bioderma a ten je úplne chladivý, ale to sa neoplati ti kupivať , je to drahe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takže ja neexistujem?
Moja koža je na to až príliš citlivá...
A Tebe teraz už len Panthenol pena + Daylong Apres a nabudúce si na tvár daj niečo vodeodolné a minimálne 30ku - aj tak ťa opáli, len to nebudeš mať chrumkavo boľavé...
No aj tak, bielunká a zdravá pokožka je viac sexy ako spálena, zošúpaná červeno-hnedá koža...
» pripravky-po-opalovani.heureka.sk/dermacol-bioext...
(a to mávam vyrážky alebo až také pľuzgiere z toho slnka a teda keď si dám hento tak netrpím týždeň ale len tri dni )
Panthenol je fajn na takéto "popáleniny" od slnka. A je dobrý na to aj biely jogurt, alebo kyslá smotana. Samozrejme, natrieť na tvár, nejesť. Teda môžeš aj jesť.
.....hej ďakujem za rady a troška som na tom lepšie =D