Ahojte, rada by som oslovila skupinu ľudí,venujúcich sa fitness. Niečo som googlila a natrafila som na to,že najlepším spaľovačom je ževraj L-carnitin alebo vysoké dávky vitamínu C? Zaujímali by ma fakty ohľadom toho carnitinu,či to nie je priveľké svinst
L-Carnitin je dobry nato...ale ja by som neodporucil spalovace tuku..len vtedy ak to ani silnym cvicenim neide dole... a odporucam zmenit stravu to funguje najlepsie ako aj na priberanie svalstva alebo chudnutia
ono tie povolene spalovace su vacsina placebo a ak aj niektore funguju take velmi mierne, ze su to podla mna uplne vyhodene peniaze. Ale napriklad taky kofein je celkom fajn, zeefektivni cvicenie urcite a mozno aj trochu viac spalis. Bohuzial taky efedrin ten je na slovensku nelegalny (v amerike je napr. legalny) ale s kofeinom je vraj velmi ucinny
Pri dobrej strave alebo diete sa da chudnut celkom efektivne aj bez kardia
Dávaj si zelený čaj a čiernu kávu pred tréningom.Spaľuje tuky a povzbudzuje.A navyše prírodné.L-carnitín som užívala a nič moc efekt.Treba kardio záťaž aj každý deň ak sa ti dá.Nejesť tučné jedlá a piť len čistú vodu.Treba viac spáliť ako prijať jedlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pri dobrej strave alebo diete sa da chudnut celkom efektivne aj bez kardia
Je jedno aky , nemusi byt z lekarne , tieto veci niesu jed , to si len myslia ludia co sa nevyznaju. Vyhni sa len comukolvek od Aminostar.
samozrejme že to nemá účinok ako piko, ale keď ich zješ 10 tak ťa to nabudí.
(bonus je že budeš grcať termix)
takto !
Formu by som bral skor tekutu.
Nájdeš všetky informácie ohľadom zdravého spaľovania ... nijaké prípravky radšej nepapaj ....