cawte chcela by som sa spytat co si myslite o spanielskom bilingvalnom gymnaziu...rozmyslam nad nim preto lebo v buducnosti by som chcel pracovat v spanielsku....ale anglicke ma laka preto...lebo v anglicku je viac pracovnych prilezitosti
neviem ,mňa vždy priťahovala viac španielčina ako angličtina, ale tak zase anglina sa ti viac zíde ako španilenčina, teda za predpokladu, že nechceš ísť bývať do Španielska, v tedy by sa ti zase viac hodila španielčina...
ako chces ,ale ak chces isť na span. gymo sa musis dost dobre ucit aby si sa tam udrzal je to tam fakt takze ,kamaratka tam chodí ...A anglicke je v pohodicke lahkee ja som tiez na anglickom ...ale byt tebou sla by som na anglicke
jednoznačne španielské a budeš tam mať aj tak anglinu a tú počuješ všade tá sa dá veľmi ľahko naučiť. Španielčina je veľmi krásny jazyk môžeš sa s ňou hrdo pýšiť lebo málo kto ju vie a učí sa ju tu na Sovensku.
diki moc za vase nazori...ani som si nemyslela ze za 4 hod.mi odpovie 20 ludi
beriem vsetky vas nazory na vedomie...a ano mam vybrate mesto...ked anglicke tak do cadce a ked spanielske tak do ziliny...a prosim vas nevie niekto z vas o ich kvalite?ale bo aspon o tom spanielskom?...lebo spanielcina ma viac laka...a ako bolo povedane anglicninu sa mozem naucit aj popri spanielcine...aj ked v spanielsku je teraz malo pracovnych prilezitosti...no kym dostudujem mozno sa to zmeni ...a ked nahodou tak stale je tu anlictina
ja som tiež mala tuto dilemu... ...a v BA su len tušim 3-4 anglicke...jedno je mrte ťažke, druhe je evanjelicke, v tretom by som musela preskočiť ten nulty ročnik ak chcem ist z 9...čiže na prve by som sa nedostala, do druheho beru len 14 katolikov a nejsom taka dobra že by som spravila nejak super prijimačky a tretie...nechecm vynechat ten ročnik kde sa uči len anglina.....tak si dam prihlašku na talianske a španielske asi a španielčina sa mne osobne zide kedže sestra tam žije a ide sa asi vydavať takže budem mať espaňol rodinu len dufam že ma zoberu
držim palce no...jasom na to išla logicky len či sa mi to vyplati...lebo niekedy ta lahšia cesta nemusí byť správna
Idem do 8 ročníka... Ale už dlho chcem ísť na bilingválne a určite do Nitry na anglické---- Ale taktiež sa chcem popýtať na to ako to tam je... Ak to tam niekto pozná, prosím ohláste sa a odpíšte... Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
uc sa nemcinu a chod do rakuska/nemecka a si kralovna
aaaa odpoved na otazku..anglina
ale španielčina
beriem vsetky vas nazory na vedomie...a ano mam vybrate mesto...ked anglicke tak do cadce a ked spanielske tak do ziliny...a prosim vas nevie niekto z vas o ich kvalite?ale bo aspon o tom spanielskom?...lebo spanielcina ma viac laka...a ako bolo povedane anglicninu sa mozem naucit aj popri spanielcine...aj ked v spanielsku je teraz malo pracovnych prilezitosti...no kym dostudujem mozno sa to zmeni ...a ked nahodou tak stale je tu anlictina
držim palce no...jasom na to išla logicky len či sa mi to vyplati...lebo niekedy ta lahšia cesta nemusí byť správna