je tazke a byt tebou tam nejdem už to lutujem stvrty rok ale je mi trapne prestupit,to je ako vzdat sa bez boja ked som tam isla nevedela som nic ale jazyk nie je problem....ide viac o to ci ti ide matika,fyzika,chemia,bio,dejepis... ale najviac prve tri
Asi myslíš 5 ročné
Zamysli sa nad tým, či chceš v budúcnosti využívať španielčinu, ísť do Španielska alebo čo, lebo ak nie, tak si vyber strednú so zameraním, aké ťa baví a aké využiješ
Ja som mala osemročný, zvládnuť sa to dalo, nebolo to nejak hrozné, teda španielska chémia/fyzika/matika áno ale.. trochu ľutujem že som celú strednú obetovala jazyku, keď som ten čas mohla využiť lepšie
a ako bolo vyssie spomenute nie je to o samotnej španielčine je to o kope odbornych vyrazov z biologie, chemie, fyziky... straaasne kvanta literarnych textov a zbytocnosti.. ktoré aj tak zabudnes
ale ak sa chceš len naučiť španielčinu,tak ti stačí chodiť ten prvý rok, čo je celý týždeň vkuse iba španielčina a potom prestúpiť na nejakú normálnu školu ja viem vďaka tomu španielsky doteraz (ale je mi to na hovno)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zamysli sa nad tým, či chceš v budúcnosti využívať španielčinu, ísť do Španielska alebo čo, lebo ak nie, tak si vyber strednú so zameraním, aké ťa baví a aké využiješ
Ja som mala osemročný, zvládnuť sa to dalo, nebolo to nejak hrozné, teda španielska chémia/fyzika/matika áno ale.. trochu ľutujem že som celú strednú obetovala jazyku, keď som ten čas mohla využiť lepšie