Koľko hodín priemerne spavate a od kolkej do kolkej? Ak mate v suvislosti so spankom velke nepravidelnosti (vikend vs pracovny den a podobne), prosim, opíšte aj tie.
Ak idem do prace tak chodievam spavat skor, vacsinou o deviatej a vstavam o 5:30. Ked do prace nemusim, tak idem spat aj neskor a vstanem vacsinou o siedmej. Takze 7-8 hodin som schopna priemerne prespat cez noc, samozrejme ak sa mi podari zaspat a nebudim sa v noci.
trackujem to naramkom a cisteho spanku mam za posledny tyzden 6:23 priemer, za posledny mesiac 6:41 a za posledny rok 6:28
cize hroza, ale mam proste hrozny problem so spankom a to nie len ten ze dlho zaspavam, ale aj ked mozem spat do kedy chcem zobudim sa vzdy o 7 rano, musim ist cikat a uz nezaspim..
Z práce chodím tak o 9 - 10, kým sa dám dokopy a odpíšem na maily, tak si idem ľahnúť o tej 12tej až 1nej. A následne ma čaká ráno záhrada predtým, ako idem o 7 do práce...takže nabitý program. A takto to je aj cez víkendy
Mam dlhodobo uz odkedy som končila VS problem so spankom. Zaspim tak priemerne do 3minut kym si lahnem, avsak SKORO VZDY sa okolo 3tej rano budim (niekedy na wc, inokedy len tak) - a potom neviem zaspat, niekedy aj do piatej, kedy ma uz potom totalne zeru nervy a citim sa ako zombik aj ked este mozno nejaku tu hodku a pol-dve pospim.
Ale zistila som, ze mi lepsie robi, ked chodim skor spat, potom sa budim menej casto, takže sa snazim chodit spat do 23:00 a vstavam okolo 7mej plus minus. Malo spanku ozaj nie je pre mna.
Ja spím dosť veľa, viem nepretržite aj viac ako 11 hodín a niekoľko dní za sebou a keď spím menej ako 6 niekoľko dní za sebou tak to musím doháňať. Spím dosť nepravidelne, cez týždeň od 22:00 do 6:45, cez výkend od 00:00 do 10:00, cez prázdniny sa mi to posúva kým "nepretočím deň"
do prace:
od 21:00+- do 3:30 , to len 2x
pred 1 nočnou od 11:00+- do 15:30
pred 2 nočnou od 9:00+- do 15:30 sa snažim ,
pred nočnou mam problem spať nejak suvislo, vždy sa budim.
ked mam voľno, tak okolo 22-hej chodim spať a vstavam o tej 8mej, niekedy skôr , niekedy neskôr.. @h8u a to ťa netllači ten naramok na ruke? alebo nejak inak ti neprekaža ked ho maš aj v noci? ale inak 6 a pol hodiny spanku nie je zle, vraj je to taky normal
Chodím spať okolo polnoci, vstávam o pol siedmej... po robote o tretej zvyknem na hodinu a pol ľahnúť (vraj bežná vec že okolo 15:00 ľudí chytá útlm)...
Cez víkend tak isto v podstate... podľa toho čo robím predošlý deň večer, ale veľké výkyvy tam niesú... snažím sa si tento režim udržať (budím sa už automaticky ten istý čas, bez budíka) lebo kedysi som mal rozhádzany režim a nevedel som spať.
Ale k tej pravidelnosti prispievajú aj tabletky ktoré beriem denne.
moj spankovy rezim je tak nepravidelny, ze ani neviem uplne co tu napisat. niekedy zacinam skolu o deviatej, niekdy o drhej poobede, cize 2x do tyzdna vstavam o osmej, inokedy o 10-11... Chodim spat rozlicne. ideal je o polnoci, to sa stane tak raz do tyzdna, normalne tak o druhej, ked vela prokrastinujem a potom dohanam veci tak idem spat o 4-5... problem je ze moje ostatne povinnosti nie su fixovane na specificky cas a robim ich najma v noci.
pozitivom je ze nemam problem so spankom - lahko zaspim a casto spim aspon 7h, je to ale tym ze na erazme mam menej povinnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cize hroza, ale mam proste hrozny problem so spankom a to nie len ten ze dlho zaspavam, ale aj ked mozem spat do kedy chcem zobudim sa vzdy o 7 rano, musim ist cikat a uz nezaspim..
yay
Z práce chodím tak o 9 - 10, kým sa dám dokopy a odpíšem na maily, tak si idem ľahnúť o tej 12tej až 1nej. A následne ma čaká ráno záhrada predtým, ako idem o 7 do práce...takže nabitý program. A takto to je aj cez víkendy
Ale zistila som, ze mi lepsie robi, ked chodim skor spat, potom sa budim menej casto, takže sa snazim chodit spat do 23:00 a vstavam okolo 7mej plus minus. Malo spanku ozaj nie je pre mna.
od 21:00+- do 3:30 , to len 2x
pred 1 nočnou od 11:00+- do 15:30
pred 2 nočnou od 9:00+- do 15:30 sa snažim ,
pred nočnou mam problem spať nejak suvislo, vždy sa budim.
ked mam voľno, tak okolo 22-hej chodim spať a vstavam o tej 8mej, niekedy skôr , niekedy neskôr..
@h8u a to ťa netllači ten naramok na ruke? alebo nejak inak ti neprekaža ked ho maš aj v noci? ale inak 6 a pol hodiny spanku nie je zle, vraj je to taky normal
Voľné dni: 23:00-6:30
Cez víkend tak isto v podstate... podľa toho čo robím predošlý deň večer, ale veľké výkyvy tam niesú... snažím sa si tento režim udržať (budím sa už automaticky ten istý čas, bez budíka) lebo kedysi som mal rozhádzany režim a nevedel som spať.
Ale k tej pravidelnosti prispievajú aj tabletky ktoré beriem denne.
Ak mám nocku tak 6:30 - 10
keď mám voľno ( 02:30 do 12:00 ) ako kedy
pozitivom je ze nemam problem so spankom - lahko zaspim a casto spim aspon 7h, je to ale tym ze na erazme mam menej povinnosti.