Ako obča sa mi stane, že sa mi nedá zaspať a celú noc s abudím a dokopy moc nespím.
A stáva sa mi to ešte, napríklad aj teraz ked boli prázdniny, lebo som chodila spať neskoršie,a vstávala tiež neskoro na obed, tak som nevedela zaspať. ALe inak v pohode do školy zaspávam (väčšinou) a väčšinou si idem o desiatej ľahnúť, a potom si bud ešte čítam knihu, sms-ky, atd... takže vždy zaspím aj tak neskoršie
ja osobne mam velke problemy so spankom..vecne som unavena a ked pride na to ze si uz lahnut aj mozem ( noc) neviem zaspat...preto sa snazim cez tyzden uz pred 10tou lezat aby som rano nebola mrtva
nemam najmensi problem so zaspavanim a niekedy ma to stve-nevydrzim nezaspat v autobuse. ale inak spavam teraz normalne 8 hodin (tak od druhej do desiatej) a cez semester 3-4 hodiny (od jednej/druhej do piatej)
cez pracovny tyždeň 21 alebo 22:00 neskôr nikdy ... a vikendy nespim vôbec pomaly do 4-5 rana robim a kym pridem domov to je ďalšia hodina a to už ra rozvidnieva skôr potom poobede na 4 hodinky pospať
ó, áno, v poslednom čase nemôžem zaspať.. idem spať o druhej a zaspím o pol piatej, potom vstávam o druhej poobede.. totálne prehodený režim, na budík, ktorý som mala nastavený, som nevstala už týždeň.. som zvedavá, ako zajtra vstanem na skúšku a ako budem vstávať o piatej do školy.. achh
od tychto prazdnin co boli som preprogramovany chodit spat o 5 a vcera vlastne uz dnes som zaspal o 3:30 rano a o 6 som vstaval ale unavu som nepocitil nastastie na informatike som si pospal tak to uslo
Mne hrozne dlho trvá preladenie sa z prázdnin na školu napríklad.. lebo je to tak že cez prázdniny cez deň spím a v noci som hore a cez školu naopak.. tak npr včera som zaspala až okolo druhej a to som od desiatej ležala v posteli vstávala o piatej a teraz sa všemožne snažím aby som nezaspala lebo potom sa zobudím a budem zase cez noc hore.. ale.. aj tak určite zaspím
niekedy zaspím hneď, niekedy sa musím hodinu prehadzovať, niekedy keď to ozaj nejde, vstanem a idem si ešte dať nejaký film alebo idem na net .. spávať počas školy chodím niekedy o 11tej, niekedy aj o 1nej ..
boozinku ani nespominaj posledny tyzden nemozem spat....vcera som zalahla o desiatej a o polnoci som si brala tabletku na spanie...zabrala o tretej rano a o piatej som mala budicek na nultu... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Akurát, že ráno sa nemôžem poriadne zobudiť
A stáva sa mi to ešte, napríklad aj teraz ked boli prázdniny, lebo som chodila spať neskoršie,a vstávala tiež neskoro na obed, tak som nevedela zaspať. ALe inak v pohode do školy zaspávam (väčšinou) a väčšinou si idem o desiatej ľahnúť, a potom si bud ešte čítam knihu, sms-ky, atd... takže vždy zaspím aj tak neskoršie
Takze neni otazka kedy chodim spat, skor kedy zaspim alebo kolko krat sa v noci preberiem
Ale chodim spat okolo tej desiatej, jedenastej ale moc to nepomaha
Spať chodím asi okolo 22:00-22:30 ale málokedy zaspím skôr ako o 23:00.
ale už sa to zlepšuje
ako napr. dnes
..kvak..
ale zato mám dosť problém vstať aj keď myslím že mám dostatok spánku