Doma máme permanentne naladenú Vlnu, takže jeho som počula párkrát a to pred dvomi rokmi cca,keď neľutoval ani jedinú chvíľu s tebou Ale sama od seba by som si ho fakt nepustila
Nepáči sa mi,nepočúvam,ale hejtovať ho tu nebudem,ak je toto zámer vytvorenia tohto fora... i ked som mu vdačný za jednu pesničku, lebo som si urobil vlastnú verziu, na ktorej si teraz fičím: Iba jedno pivo s tebou mi nikdy nestačí,ooo nestačí! Lebo s tebou žiadna krčma, sa nikdy nezavrie.... @Torpedo08 to by mohla byť tvoja osobná hymna
@torpedo08 Nie,ale my dvaja to naspievame a zavesíme na net mám k tomu aj dalšie strofy: Hej ty, čo na nás čumíš, nalej nám hned dva rumy, a k tomu aj dve kofoly. Ked si dám deci hrušky, opichám všetky šušky, najradšej čierne z Angoly, a potom refrén: Iba jedno pivo s teboooou.... to bude hit
zaujimave pretože akurat včera som sa nad tym zamyslel cestou autom z prace keď hral z rádia.
takto, čo sa týka jeho hlasu, príde mi ako najvhodnejší a uchu lahodiaci mužský slovenský hlas v skladbách, naozaj príjemnejšie sa z mužov na slovensku nepočúva mne osobne nikto lepšie.
všimol som si aj že čo sa týka hudobného spracovania, mixu skladby a zvolenia zvukov, je to v podstate dosť kvalitne urobené na pop pomery na slovensku, to som chválil.
páči sa mi energia ktorá zo skladby vychádza (počul osm od neho asi 3 - 4 a celkom sa mi páčili melodicky všetky) čiže tu nemám čo vytknúť.
a texty no, nie je úplne zlé podľa mňa, mohlo by to byť lepšie samozrejme (ale čo zas nie) .. čiže celkovo to hodnotím ako fajn, každopádne sa to lepšie počúva ako imt smile alebo rišo muller či zuzana smatanová alebo knechtová, neviem ale to mám také utuhnutie v celkom tele aj z hudby a aj z ich hlasu vždy, ich fakt nemusím a jasne ešte kulyho samozrejme .. adam je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Torpedo08 to by mohla byť tvoja osobná hymna
@matiarka ale inac vlna je naj radio
takto, čo sa týka jeho hlasu, príde mi ako najvhodnejší a uchu lahodiaci mužský slovenský hlas v skladbách, naozaj príjemnejšie sa z mužov na slovensku nepočúva mne osobne nikto lepšie.
všimol som si aj že čo sa týka hudobného spracovania, mixu skladby a zvolenia zvukov, je to v podstate dosť kvalitne urobené na pop pomery na slovensku, to som chválil.
páči sa mi energia ktorá zo skladby vychádza (počul osm od neho asi 3 - 4 a celkom sa mi páčili melodicky všetky) čiže tu nemám čo vytknúť.
a texty no, nie je úplne zlé podľa mňa, mohlo by to byť lepšie samozrejme (ale čo zas nie) .. čiže celkovo to hodnotím ako fajn, každopádne sa to lepšie počúva ako imt smile alebo rišo muller či zuzana smatanová alebo knechtová, neviem ale to mám také utuhnutie v celkom tele aj z hudby a aj z ich hlasu vždy, ich fakt nemusím a jasne ešte kulyho samozrejme .. adam je v pohode