juuuj, Spiderman patrí k mojim najobľúbenejším filmom.... jednoznačne jednotka je podla mňa najlepšia - každý si tam niečo nájde.... vtipné, akčné a romantika Mary Jane + Peter Parker... som sa tak rehotala na tej scéne ako sa učil strieľať pavučinu "p
Spiderman 1-2-3 odráža pokrok vo filmových efektov a na koľko štúdio dvôverovalo tomuto projektu - finačná záležitosť. Spiderman 1 je taká tá klasika, a filmové efekty boli na tú dobu vydarené, len na konci s tým zelým pajácom (sorry, vypadlo mi jeho meno) vyzeralo dosť lacno. Pokračovanie predčilo jednotku a 3 film bol pecka a rozbalili to na plnej čiare. Som zvedavý, čo bude v 4
len aby 4 bola.... ja si už Spidermana bez Tobeyho Maguira a Kirsten Dunst neviem predstaviť... hlavne bez Tobeyho... takého "kockáča" čo sa potom zmení na super "vášho dobrého suseda Spidermana"
@hermy46 ma pobavila scéna, keď henten veľký oný... šiel do banky a potom, jak parker odbehol aj od svojej babky a henten že "máte skutočného hrdinu" potom prišiel veľký superman...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov