presne ako @goth111 aj ked neviem spievat ,bohuzial spievam si zatial to nikomu nevadi ...juj ale teraz sa mi neda spievat lebo som chora a preskakuje mi hlas a neda sa to proste
musím priznať že i napriek veľmi slabej znalosti textov spievam doma dosť často... ale nikto nesmie byť doma. alebo len brat a aj ten musí byť odo mňa oddelený aspoň jednými dverami.
ale zas niektoré vypalováky nôtime obaja spolu, vtedy je to riadna šou, keďže účasťou môjho brata na tomto karaoke sa znalosť textov nijak nezvyšuje
ja si spievam aj ked spievat neviem ale nevadi mi to a najradsej mam moje duety s kamoskou(ze Janka? nasich oblubenych pesniciek ale momentalne sa snazim spievanie obmadzovat, lebo mam zapalene hlasivky
@imortalka3
jj pravda pravda tie nase duety, lutujem tych ludi co si vtedy okolo nas =P a ked sa nam zapaci daaka pesnicka tak si ju dookolo pustame cele dni az ostatnym ludom zacne z nas sibat =P
mno ja len otvaram usta a nevydavam zvuk ked su nasi doma popritom nejake divne pohyby a ked si myslim ze ma nikto nepocuje tak aj blabocem momentalne womanizer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale zas niektoré vypalováky nôtime obaja spolu, vtedy je to riadna šou, keďže účasťou môjho brata na tomto karaoke sa znalosť textov nijak nezvyšuje
keď sú doma naši, tak si len hmkam, pokiaľ ma niekto nezruší
ale mrvím sa stále, keď počúvam dobrú pesničku
jj pravda pravda tie nase duety, lutujem tych ludi co si vtedy okolo nas =P a ked sa nam zapaci daaka pesnicka tak si ju dookolo pustame cele dni az ostatnym ludom zacne z nas sibat =P