- bude pre mňa určite vždy rovnako aktuálne, invenčné a svieže. jedna z mála kníh, kde som sa nedokázal stotožniť s ktoroukoľvek z postáv a napriek tomu som bol do príbehu ako čitateľ vtiahnutý takým spôsobom, že ešte i posledná bodka vo mne doznievala tri dni.
David Herbert Lawrence
- spisovateľ a človek, ktorý mal až pretlak guráže, dokázal si vytvoriť nielen vlastný rukopis, ale dokonca i istú formu vodotlače, zanietený, slobodný a prirodzený. čím som starší, tým viac nachádzam v jeho obrazoch.
spisovateľ Paulo Coelho lebo každá jeho kniha,čo som doteraz čítala má niečo do seba a niečo mi zanechala, kniha určite Malý princ pretože som pri nej plakala a zakaždým tam nájdem niečo nové a krásne... spisovateľka určite Louis Hay pretože jej knihy mi ukázali, že som pánom svojho sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Agatha Christie a Harry Potter.
- bude pre mňa určite vždy rovnako aktuálne, invenčné a svieže. jedna z mála kníh, kde som sa nedokázal stotožniť s ktoroukoľvek z postáv a napriek tomu som bol do príbehu ako čitateľ vtiahnutý takým spôsobom, že ešte i posledná bodka vo mne doznievala tri dni.
David Herbert Lawrence
- spisovateľ a človek, ktorý mal až pretlak guráže, dokázal si vytvoriť nielen vlastný rukopis, ale dokonca i istú formu vodotlače, zanietený, slobodný a prirodzený. čím som starší, tým viac nachádzam v jeho obrazoch.
Jeho fantázia nemá medze.
A z jeho kníh mám najradšej Jazvu.
harry potter
maly princ
twillight-knihy, film bol podla mna hrozny
obľúbená kniha harry potter
R. A. Salvatore - Legenda o Drizztovi (séria kníh)
Laurell K. Hamilton - Anita Blake: Vampire Hunter (séria kníh)
všetky knihy od Jenny Nowak
všetky knihy od Maxima E. Matkina
a potom básne od Charlesa Baudelaira a Jacquesa Préverta
dielo: Alchymista
Dominika Ponechalová - Punková princezná