akože spišská... no oks, podľa mňa je to totálny zapadákov, ale mám rada tú hŕstku ľudí, čo sa okolo mňa potuluje... ale ináč sa tu skoro nič nedeje, je tu nuda, samé emokids alebo vymletí hip hoperikovia co si namýšľajú že sú králi... tak sú im prispôsobené aj bary a krčmy, aspoň že je tu Semák, Resa a železničná....
h a steniatko ! či moje leviatko neber to zle ! určite som sa uz poučil o mojich chybách a som rád ze vzdy to vydržíš a máš trpezlivosť všaaak vieš že sa vždy uvedomím a chápem! tak tak!
..nazdaar..ahojtee...no,tez som z tadeto,ale tak co uuz,lebo je pravda,ze moc tu toho nieje..cize,dost velke zapadakov..ale taak,clovek si zvykne..nema moc na vyber,ked uz tu byvaa..
Pravda, ze sa tu nic nedeje. Ale uzasne okolie, lesy, slovensky raj....a ked chceme ist lyzovat, tak nemusime precestovat pol Slovenska jak bratislavcania. Ale toto uz asi väcsinu ludi nezaujima )-:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
resa ešte väčší
podľa mňa je tu krásne, dá sa tu žiť naplno
a to mesto, a to okolie, toľko miest kde sa môžeš zašiť
raj na zemi
ale spisska xD lubim ta xD xD xD xD